writing-img

Pohištvo Žakelj-stol ala trip trap

clock-img

13.02.2006, 14:44

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Hja, danes sem dobila njihov katalog,
v njem je stolček, podoben Trip-trapu, v obliki črke L,
ker mi gre ta stolček, ki ga imamo sedaj, res že hudo na živce, premišljujem o nakupu. Ima katera od vas ta stolček že doma? Prednosti? Slabosti? Je sploh razlika med tem in originalnim?

clock-img

24.02.2006, 20:32

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

A si gledala ta stolček v njihovem katalogu za mesec februar?

Jaz sem bila včeraj ravno v njihovi trgovini in sem hotela videti tudi ta stoček. Stolčkov v trgovini v Lescah še nimajo (bodo drug teden v sredo), gre pa za čisto nov model stolčka, tako, da ga tudi prodajajlke še niso videle v živo. Gre pa za znižanje zaradi uvedbe novega modela na tržišče.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

24.02.2006, 22:58

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ja, v katalogu za februar, tam piše, da naj bi jih imeli po 22.januarju. Je pa v obliki črke L in ne A. Menda so ti v obliki črke L bolj stabilni.

clock-img

28.02.2006, 11:19

clock-img

sminc

pencil-img

217

Bok. Mene pa zanima kje ta trgovina točno je in kako do njihovega kataloga? Mnenja o tem stolčku so tudi dobrodošla.
Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

clock-img

28.02.2006, 17:51

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Poišči njihovo spletno stran, tam klikni na "Katalog februar", ter poišči otroški stol Sigma II,
v trgovini jih še vedno nimajo, ker še niso dobavljeni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem