cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pohodni čevlji

clock-img

08.01.2009, 18:20

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Za planirano šetanje po prelepi naravi, si že ene 10 let kopujem ornk šuhe. Pa jih sploh nimajo znižane. Alpina, niti slučajno. Peko nekaj malega. Hec v eni zakotni trgovini pa najdem glih Aplinine znižane 40°%. No, sem si dala na stran za premislek do jutri. Kaj pravite, jih bom dobila še kje ceneje. Te bi naj prišle 46%. Vem, drage!

clock-img

08.01.2009, 18:24

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

46€user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

08.01.2009, 18:25

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja 46€.. vidiš kr na procente znižanja gledam!

clock-img

08.01.2009, 19:55

clock-img

natasar

pencil-img

92

Jaz se raje odpovem drugim stvarem in si rajši kupim kvalitetne čevlje in še bolj pomembno udobne za hojo. Vem iz izkušenj, da se v alpininih čevljih lepo hodi, imam namreč zimske, pred 4 leti sem imela tudi nizke športne in sem jih ponosila, sedaj pa gledam spet nizke, ampak kot si napisala, niso znižane. Je pa res, da si kupim čevlje za več let oz. dokler se jih ne naveličam. Če primerjaš z Mass čevlji te tvoji znižani niso nič dražji.  Moji zimski so bili lansko leto znižani z cca. 65 na 45 eur. 

clock-img

08.01.2009, 21:17

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem lansko leto januarja kupila Salomonove v Intersportu znižane za 50%. Malo poglej če imajo letos tudi znižanja.

clock-img

09.01.2009, 00:23

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Tudi jaz si jih kupujem, sem imela ene x firme in sem se odločila da si v kratkem kupim. Tašča mi je zadnjič posodila Alpinine in imam menda tako nizko nogo da so me full ribali nad gležnjem. Sem pa mislim da v Pekotu gledala ene in so bile tudi okrog 50€ ampak full udobni. Se pa nagibam k merrelkam, čeprav se mi zdi da niso glih specializirani za pohodništvo. Imajo pa nizke salomonke tudi znižane v hervisu če rabiš nizke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni