writing-img

Pohvala!

clock-img

04.05.2008, 21:10

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Da odprem novo temo sem se odločila, ker je ena ena kritizirala odnos zdravnika v njihovi ambulanti.user posted image

Da povem zakaj se jaz zahvaljujem!

Zahvaljujem se, neverjetno prijaznim sestram na oddelku za plastično kirurgijo v splošni bolnišnici maribor. Nad njihovo prijaznostjo in ustrežljivostjo  sem bila pozitivno presenečena, kar za sestre na oddelkih v otroški bolnici nebi mogla reči!
Posebna zahvala gre zdravnici JERNEJI VIDMAR in njenim asistentkam, ki so bile prisotne pri operaciji mojega nadobudneža! Vsaka vam čast, da se kljub vsakodnevnemu naporu, trudite bolnikom z tako prijetnim odnosom polepšati bivanje pri vas!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2008, 21:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lepo!user posted image

clock-img

04.05.2008, 21:34

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image user posted image user posted image jaz sem bila na jesenicah vedno zadovoljna.sploh na porodniškem oddelku..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

04.05.2008, 21:54

clock-img

soncek_n

pencil-img

12

Me veseli, da se kdaj najde tudi kakšna pohvala! Rada bi pa samo povedala, za vse, ki še ne veste, da je Splošna bolnišnica Maribor dobila nov naziv in sicer Univerzitetni klinični center Maribor. Pa brez zamereuser posted image Lp

clock-img

04.05.2008, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.05.2008, 22:10

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

Univerzitetni klinični center Maribor. Pa brez zamere

brez zamere, ampak temu se celo medicinci smejimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2008, 23:03

clock-img

budulove

pencil-img

116

Lepo slišat tudi kakšne pohvale, ker večinoma slišimo samo graje. Se tako bojim zdravnikov od kar berem RR, sem skos na preži, da bodo kaj narobe nardil. Pa naj bo to zobar al pa ginekologinja... Jaz imam tudi do zdaj dobre izkušnje z zdravstvenimi delavci, razen kakšnih cvetk (sester) z veliko preveč za povedat. 

clock-img

05.05.2008, 01:50

clock-img

Eva*

pencil-img

352

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

user posted image user posted image user posted image jaz sem bila na jesenicah vedno zadovoljna.sploh na porodniškem oddelku..

mi tudi user posted image user posted image

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

05.05.2008, 06:59

clock-img

BrankaO.

pencil-img

319

Jaz pa bi pohvalila babce in sestre v porodnišnici v Celju!Rodila sem tri punce tam pa sem bila še pri tretji presenečena kako so mi pomagale ker ni in ni bilo popadkov....pravim pa tudi kakor si ti do njih so tudi one do tebe!
Ko sem povedala da me doma čakata še dve in komaj čakata da vidita sestrico sem imela vse papirje pred dvanajsto urejene in sem lahko bila pred njima doma(bili sta v šoli)ampak tudi vse tri dni niso niti vedele zame,medtem ko je mamica v moji sobi vedn nekaj komplicirala.....in imela same probleme s sestrami!
Zato moramo na njih gledat tudi s te strani!Težko je ustreč vsaki!
Zato sestre v celju so zame zakon!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 5.5.2008 7:00:46 >

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

clock-img

05.05.2008, 10:11

clock-img

lex

pencil-img

6532

brankaO s te ta zadnjim se tudi jaz podpišem. Bolj kot kompliciraš in jih zajeb... v glavo, bolj so nesramne do tebe. Tudi jaz sem imela poleg v sobi punco, ki je kar komplicirala zakaj morajo tamalo toliko pikat (diabetes) in kak jo pikajo,... so jo na hitrco obdelale in šle dalje.

Tudi jaz še nisem imela slabih izkušenj z zdravstvenimi delavci, ali pa razumem to malo drugače, ker sem hodila v SŠ v zdravstveno in sem marsikaj tam videla.

za vse medicince s katerimi sem v stikuuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.05.2008, 16:07

clock-img

Anonimen

Bravo. Rada slišim take novice. Upam, da bo tvoj malček kmalu in dobro okreval.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem