writing-img

Pohvala- dr. Krebs(Maribor)

clock-img

01.08.2008, 15:40

clock-img

Anonimen

Spoznala sem jo na letovanju otrok. Dva tedna sem se gibala v njeni družbi in spoznala, da je ta zdravnica čudovita oseba. Že z svojimi tremi otroki ravna pohvale vredno- resnično z srcem se ukvarja z njimi. In ko je šlo za naše otroke- letovance- se je zares izkazala. Bila nam je stalno na voljo, pripravljena pomagat, vsakemu se je posvetila popolnoma, se z otrokom pogovarjala, smejala... resnično jo je skrbelo za zdravje naših otrok. Bila je prisotna na plaži in vedno bdela nad našim zdravjem. Ženska ima resnično srce in glavo na pravem mestu. Ničesar ji ni težko narediti. Vsakega otroka obravnava, kot da bi bil njen. Pri njej nisi le številka. Ljubezen do otrok prenaša naprej. Zato je vredna javne pohvale!

user posted image user posted image user posted image

Kontakt

clock-img

01.08.2008, 15:49

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

O, kako lepo je prebrati takšnole pohvalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2008, 15:58

clock-img

simin

pencil-img

166

še več takih si želimo!user posted image

< Sporočilo je popravil simin -- 1.8.2008 15:59:21 >

clock-img

01.08.2008, 15:59

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Lepo, vidim da smo se odločili za pravo P! Tudi jaz sem z njo zelo zadovoljnauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

01.08.2008, 16:02

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O, kako lepo je prebrati takšnole pohvalo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem.
ps.: a si razmišljala, da bi dala v Zd javno pohvalo, da se še drugi pediatri nalezejo njenega dobrega srca?user posted image  (ker nekateri niso niti P. od pediatra - nažalost)

clock-img

01.08.2008, 16:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barika
ps.: a si razmišljala, da bi dala v Zd javno pohvalo, da se še drugi pediatri nalezejo njenega dobrega srca?user posted image

Mhmmm... kako bi pa to izvedla? Kam bi poslala pohvalo?

clock-img

01.08.2008, 16:48

clock-img

barika

pencil-img

6448

hm, kr na upravo ZD, ali pa njenemu nadrejenemu.

v naši porodnišnici (sej vem, to je nekaj drugega) je bila na voljo knjiga, kamor si se lahko zahvalil osebju,mogoče je pri vas kaj podobnega, ali pa knjiga pritožb in pohval.

clock-img

01.08.2008, 20:50

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Tudi mi imamo odlične izkušnje z njo. Ko enkrat naše P ni bilo, nas je obravnavala dr. Krebsova. Bila sva tako navdušena nad njo, da sva skoraj zamenjala zdravnika. Ne vem, če ne bova tega tudi storila. Naša se ponavadi pri zdravniku vedno joče, pri njej pa se prvič ni! Pa tako lepo nama je vse razložila... Res super zdravnica! Pohvale tudi od meneuser posted image !

clock-img

01.08.2008, 21:20

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Res je superuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

02.08.2008, 09:42

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

user posted image user posted image user posted image  več zakih bi moralo biti user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem