cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pokašljevanje

clock-img

26.09.2005, 17:34

clock-img

M i s h k a

pencil-img

43

user posted image naša 3,5 mesečna dojenčica pokašljuje (vsake toliko po malo, tako; kh,kh, pa čez nekaj časa kh,kh), vročine še ni (no ja...37.3) pa nosek je zaenkrat samo malo zamašen - še vedno prehoden. Obstaja še kaj drugega kot čaj in obkladki na prsi. Kakšen čaj najbolj pomaga?  Verjetno se je česa nalezla kar doma user posted image . Prosim za nasvete.
Lep ponedeljek.
Mishka

clock-img

26.09.2005, 18:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

Redno čisti nosek, če bo zamašen in poslušaj če kašelj spremlja kakšno piskanje. Ne ji dajat čaja proti kašlju, ker mora se mora izkašljati.

LP, mika

clock-img

26.09.2005, 19:17

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nosek res čistit in zalivat s fiziološko,da se ji ne vnamejo ušeska, pa vzglavje v posteljici dvignite, da bo lažje dihala. Lahko poskusite tudi z inhalacijo kamilic oz. jaz sem jih skuhala vsak dan po eni dve skledi in sedela z malim v bližini pare.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem