cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pokopališče Mengeš-okolica

clock-img

08.08.2007, 14:18

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Žal moram v petek na pogreb v Mengeš.Zanima me, če katera ve ali je tam v bližini kako igrišče-barček, karkoli, kjer lahko pustim mojega moža z dvema otrokoma medtem ko sem sama na pogrebu.Imava pa skoraj 3 letnika in dojenčka.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

08.08.2007, 14:31

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

lahko se sprehodijo pa gredo na Mengeško kočo...cca. pol urce hoje...primerno za 3 letnika...odrasli pridemo v 10 minutah....

lahko gre v Oranžerijo...majo igrala za otroke, lahko gre k šoli (tudi igrišče)....vse v neposredni bližini

clock-img

08.08.2007, 14:45

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

aja pa v Mengšu je zdej vse smotano...je polno obvozov...sej boš vidla ko boš prišla iz Trzina imaš na desno obvoz in greš do "konca" une ulice, potem prednostna zavije levo, greš skozi križišče naravnost in tam imaš potem cerkev, pokopališče, vežice....no mož gre pa potem najbolje da peš nazaj proti temu križišču in tam, malo pred križiščem bo videl eno makadam cestno (na levi)...tam se gre proti šoli, po drevoredu pa če bo šel do konca ima na koncu parkirišča od šole oranžerijo (gostilnico z igrali).

clock-img

08.08.2007, 21:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

evo našla še ena igrala...Harmonija...gre pa mimo vežic (peš) po tisti potki in nato čez mostiček, nato še čez parkirišče in je tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem