writing-img

Pokrivanje

clock-img

30.08.2010, 22:26

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdrav!

Zanima me s kakšno odejo   oz. s čim pokrivate otroka v posteljici? Sama ga z odejico iz flisa, vendar se mi zdi, da je to sedaj, ko je dež in sprememba vremena malo premalo. Ko se zbudi ima hladne roke in lička.

V sobi je okoli 25 stopinj. Star je 1 mesec.  Če imate predlog kam naj grem pogledat za odejice bom vesela (imam kar nekaj stvari za pokrit, pa mi nobena ne sede - se mi zdi, da so kovtrčki vsi trdi, da se jih ne da lepo zložit in pokrit otroka).

clock-img

30.08.2010, 22:35

clock-img

constanca

pencil-img

425

Za spanje je dovolj 18 do 20 stopinj, oz. naj bi bilo najbolj idealno.

In pa v spalno vreco pa je problem resen.

clock-img

31.08.2010, 08:48

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Svojo sem tako mahno pokrivala poleti s kovtrom. Tak majhen še ne zmore regulirat temperature. Ji je čist pasal in nikol ji ni bilo vroče. Če ima hladno za vratom, je treba bolj toplo pokrit. Če pa je za vratom vroč, pa malo manj. Tako boš hitro ugotovila, ali je primerno pokrit.

clock-img

31.08.2010, 10:10

clock-img

Anonimen

jst mojo kr s kovtrom pokrivam k mamo mejhnega stara je pa skor 3 mesce

clock-img

31.08.2010, 13:57

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Pižama in čez žakelj... že od rojstva.

clock-img

01.09.2010, 13:58

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

mamsi - tilnik ima topel, ima pa mrzle rokice (če jih nima pod odejo) in lička, tako, da nisem ravno prepričana ali mu je res toplo.

Kje ste kupovale kovtrčke? Kar sem jaz gledala so vsi kovtrčki trdi, da se jih ne da zviti (naprimer tako kot za nas odrasle).

clock-img

01.09.2010, 14:09

clock-img

nusi

pencil-img

1833

jaz sem ga kupila v ikei in sem ful zadovoljna, ker je lahek in mehek, tko da otročka lahko lepo not zaviješ. Ampak včeraj ponoč smo imeli tak mraz, da je bil v žaklu pa še pod kovtrom user posted image , je bil lepo topel in je prav zadovoljno spal.

clock-img

01.09.2010, 14:19

clock-img

rubica

pencil-img

741

mi imamo že od začetka ta. http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,45 kovterček, ki ga uporabljamo pozimi, drugače pa od njih letno in zimsko sp. vrečo brez rokav iz tega programa in smo super zadovolniuser posted image .

clock-img

02.09.2010, 11:24

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Če ima rokice in lička mrzla, ga pokrij do bradice, če se le da tudi roke notri. Naša spi na trebuhu in jo pokrijem malo čez vrat, tako do ušesk, fino zadekam, drugače jo zebe. Še bolje je, če uporabiš več tanjših odejic, potem pa z dodajanje ali odvzemanjem reguliraš toploto. Zaviješ ga naprimer v eno tanko, čez pa še eno ali dve tanki dekici ali tanek kovterček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem