writing-img

Pol šotor

clock-img

17.06.2007, 13:32

clock-img

mayy

pencil-img

321

Ali ima katera pol šotor za otroke ki jih varuje pred soncem? Zanima me kako se obnese, ali je v njem zelo vroče

clock-img

17.06.2007, 16:01

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mi ga imamo, lani smo ga imeli na morju, jaz sem bila zelo zadovoljna z njim. Res pa je tudi da nikkoli nismo bili s šotorom direktno na soncu. Postavili smo ga v senco, ker smo bolj "senčni" tipi. Nobeden od nas ne mara biti na soncu. Nikoli nam ni bilo vroče v šotoru. Jaz sem zelo zadovoljna!

clock-img

17.06.2007, 16:05

clock-img

Anonimen

Ga ima ena moja kolegica, in pravi, da je super, tako da si ga tudi jaz nameravam nabaviti.. Priporočam user posted image

clock-img

17.06.2007, 22:25

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo ga tudi imeli lani na morju in se je super obnesel.user posted image Večinoma smo ga imeli postavljenega v senci, nekajkrat pa tudi na soncu (pozno popoldan). Če ga postaviš direkt na sonce, je notri seveda malo vroče..senčka je pa le!

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

17.06.2007, 23:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj ga je letos kupil otrokom. Sploh ni tako slaba zadeva, le v senčko ga postavite.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.06.2007, 09:19

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ta polšotor mora biti obvezno v senci, drugače je notri huje kot v savni. Mi smo ga imeli samo prvo leto na morju, ko je bil mali star 5 mesecev in je bilo nemogoče, da bi spal v njemu, ker je bilo vroče notri ko user posted image . Tako da sem ga raje nesla spat v senco na ležalniku, brez vsakega šotora. Res pa je, da smo na plaži cel dan, ne hodimo čez opoldan nikamor, tako da zdaj raje pridemo malo prej, da si najdemo kakšno senco in ne rabimo nobenega šotora. Že tako imamo preveč krame user posted image

clock-img

20.06.2007, 14:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

rAJŠI DAJTE MALO VEČ DENARJA IN KUPITE TAKŠNEGA, KI IMA NA straneh narejeno tako, da prepušča zrak - nima tiste plastike ampak mrežico, da malo vetrček skozi pihlja. Mi smo ga kupili pred dvema letoma v Baby centru in smo super zadovoljni. Je full velik. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

20.06.2007, 14:51

clock-img

honey

pencil-img

2567

Skuštrana, a se dobijo taki polšotori? Sploh nisem vedela, ker jaz ga takoj kupim, če to obstaja. Takrat, ko sem jaz to iskala, jih ni bilo nikjer za dobit!

clock-img

21.06.2007, 13:12

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Honey, nima cele stene iz mrežice, ima pa na vsaki steni takšno luknjo, ki je pokrita z mrežo, kot neki zračniki. In je res ok, še tako je notri kar vročem ampak ko malo popihlja, ti pa potegne tudi skozi šotor. No, naš je že star 2 leti, ampak sigurno je sedaj izbira še boljša. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

25.06.2007, 20:29

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Pod našim je na soncu za pop.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem