writing-img

Polenta brez glutena?

clock-img

09.10.2007, 16:38

clock-img

Liona

pencil-img

540

Oj,

mogoče veste, če obstaja kakšna brez glutena? Jaz sem kupila tisto od Droge Kolinse in sem mu dala ene 5 žlic nato pa čisto spodaj na drobno prebrala, da lahko vsebuje sledi glutena! Sem besna kot user posted image !

Hvala za ponovno pomoč

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

09.10.2007, 16:52

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Svakinja ima ciaklijo in polenta se smatra kot brez glutensko zivilo. Tko da brez skrbi

clock-img

09.10.2007, 16:59

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Ja, tudi jaz vem, da se polento uporablja pri celiakiji.

clock-img

09.10.2007, 17:46

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Jaz sem kupila v Mercatorju polento brez glutena- bela instant polenta.
Na vrečki piše MolinodiFero - zadaj pa je znak prečrtan gluten.

clock-img

09.10.2007, 18:20

clock-img

mateja rečnik

pencil-img

29

tudi jaz se držim brezglutenske diete pri mojem sinu in se je bom držala vsaj do 9m. je pa za polento res, da bi naj bila brez glutena, vendar ne od droge zlato polje. sem namreč ravno pred dnevi govorila s kolegom, ki ima celiakijo in mi je pojasnil, da so delali teste in da kot rečeno drogina polenta presega mejno vrednost. drugače pa priporočam ogled strani društva za celiakijo, imajo cel seznam jedi, ki imajo manj glutena od mejne vrednosti (mislim, da manj kot 0,20mg)

lp

clock-img

09.10.2007, 21:35

clock-img

sandra80

pencil-img

66

--polenta obstaja brez glutena se mi zdi in sicer jo imajo v interšparu med dietetičnimi proizvodi ponavadi je postavljena zraven celjakije.mi bomo stari 13. oktobra osem mescev pa bomo zaj v tem tednu začeli z polento (od droge-ono ko je v 2 minutah narejena instant) zraven pe bo imel enkrat alpsko melko enkrat pa belo kavo.

clock-img

10.10.2007, 11:26

clock-img

Liona

pencil-img

540

Kupila sem jo v Mercatorju. Bela instant polenta, Molinodifero. Vse ostale vsebujejo gluten oz. sledi glutena. Sem prav gledala. Mi bomo kar začeli s polento,stari smo 5 mesecev. Imava namreč alergijo na jajca ter sum alergije na KML in že itak nič ne bova smela jest do 1. leta. user posted image  Vsaj polento lahko. Sem vprašala oz. so mi jo svetovali.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

10.10.2007, 13:15

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

DA se malo vrinem user posted image ; danes smo imeli pregled pri 9 mesecu, pa sem vprašala če že lahko dajem gluten (malo sem se naredila bedasto, ker ji že dajem od 8 meseca) pa mi je rekla da vse lahko začnem dajat postopoma od 6. meseca- mislim vsak govori drugače. tako da sto ljudi sto čudi in delaj po pravilniku- kje je kakšen? še sami zdrav. se ne morejo dogovorit.....

clock-img

21.10.2007, 17:22

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

moja sončica bo v četrtek stara 5 mesecev a si svoji dala polento kakšna je bila reakcija prosim napiši mi da probam še jaz

clock-img

25.10.2007, 18:32

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

jaz sem ji dala navadno poleto pa jo je dobro sprejela

clock-img

25.10.2007, 20:06

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz sem ravno danes videla da obstaja od istega proizvajalca kot rižolino, v merkatorju zraven čokolinov itd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem