writing-img

Poletna spalna vreča

clock-img

11.05.2007, 09:12

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Našega polletnika smo navadili na spalno vrečo in se mi zdi prav fino, ker je ta velik nikoli ni prenesel. Vendar imamo zdaj tako bolj zimsko, sicer brez rokavov, ampak mu je v njej prevroče. Zato moram nabaviti eno poletno, pa ne vem, kaj je bolje. Da je brez rokavov, ali z rokavi, pa tanjša. Kakšne imate ve?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.05.2007, 09:21

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo imeli tako brez rokavov, tanko. Tako sem ponoči user posted image  oblekla le bodi s kratkimi rokavi (na morju).

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

11.05.2007, 10:01

clock-img

Anonimen

v šparu na otroškem oddelku imajo tanke za 7 eurov .....in ne niti v tej noče spati user posted image

clock-img

11.05.2007, 10:30

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Naša pa brez nje ne gre spat - šparove ta tanke vreče.
Je brez rokavov in ful tanka. Mi jo bomo imeli tudi čez poletje čez body.

clock-img

11.05.2007, 10:42

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo tako zimsko kot letno brez rokavov.

Jaz sem jo kupila v BC od Oddeje Škofja Loka. Sicer je bila draga, a ful mehka, bombažna.
Jaz delam pa tako, da kupim ful veliko spalko in potem dam pri nogicah dva gumba in zapognem čez. Naša zimska ima to v originalu in nam bo služila cca. 3 leta. Zato sem tako naredila tudi s poletno, pa mi ni bilo škoda dat tolk dnarja. Jaz sem za 13 mesečnico kupila spalno vrečo velikosti za 4 leta in jo bo res lahko imela dolgo.

clock-img

11.05.2007, 16:36

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

jaz sem ravno včeraj tud kupila vrečo brez rokavov v BC od Odeje Škofja Loka ... bomo danes prvič sprobali, revež je ponoči ful slabo spal v ta debeli vreči in imam na sumu, da mu je bilo že prevroče.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

11.05.2007, 18:11

clock-img

ALINA55

pencil-img

76

Mi jo že uporabljamo dva tedna in v njej zelo dobro spi. Tudi našemu je bilo v zimski brez rokavov že prevroče. Imamo pa tudi tanko od Odeje Škofja Loka in smo z njo zelo zadovoljni. Sem pa zadnjič poskusila na otip tudi tisto iz Špara, pa se mi zdi, da je vseeno bolj trda.

clock-img

11.05.2007, 19:40

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Evo jst sem jo nabavila danes v Sparu in sem jo dala ravnokar prat, mislim, da bo potem mehkejša...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

11.05.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

Mi imamo Sparovo, pa je mehka in ok.

clock-img

11.05.2007, 21:29

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Točno to sem hotela jaz vprašat, saj gremo jutri v LJ in nameravam kupiti poletno spalno vrečo. Krasno! Hvala vam!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

12.05.2007, 11:23

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ja, zdej je pa mehkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.05.2007, 11:54

clock-img

April

pencil-img

5459

Tanke vreče imajo tudi v H&M. Naš je to imel nekje do enega leta. Pozimi je oblečen v pižamo, poleti pa samo bodi.
Zdaj imamo že drugo od Odeje, prva je bila za 2 leti, druga pa za 6 let.  Pa mu ni nič kaj prevelika, ima sicer še kakšne slabe pol metra rezerve pri nogicah, ampak pri vreči je važno predvsem to, da mi je zgoraj prav, da ne bi slučajno noter zlezel. So pa vse naše vreče brez rokavov.

clock-img

12.05.2007, 12:05

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Imajo jih tudi v Pikapolonici.

clock-img

12.05.2007, 21:33

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Sem jo kupila v BC in zanjo odštela skoraj 6 bivših jurjev, zatem jih vidim v Leclercu fuuuul lepše in POL CENEJŠE!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem