cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poletne počitnice na Krfu?

clock-img

22.02.2009, 19:42

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Lep pozdravček!
Počasi, počasi se odločamo, kam bi konec junija odšli na dopust in v Relaxovem katalogu smo odkrili dokaj ugodne počitnice (1 teden) na Krfu. Zanima me, kašen je otok na splošno, kakšna je voda (bolj mrzla, topla..?), vaše izkušnje med bivanjem tam.user posted image

Že vnaprej hvala vsaki, ki se ji bo dalo odgovoriti!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

23.02.2009, 08:14

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Luštkan otok, kar nekaj stvari za videt. Plaže so lepe. Glavno mesto zelo prijetno. Bi pa priporočala najem avta.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

23.02.2009, 08:22

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Vredu je. Mi smo bili v Messonghi beach in toplo priporočam vsaki družinici..majhni apartmajčki, jest smo hodili v hotel, pogled na bazenček in na morje...blizu do glavnega mesta...šli smo preko avanture

clock-img

23.02.2009, 20:32

clock-img

mayci

pencil-img

2322

O, super Ksenija, ravno tale Messonghi beach nas zanima!user posted image  A lahko še kaj napišeš, me prav vse zanima...user posted image

Pa tebi Viv tudi najlepša hvala za odgovor!user posted image

clock-img

23.02.2009, 22:50

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Ja, sem iskala slike, pa so očitno že v arhivu..Sicer pa..luštno je, kaj naj rečem. Mi v bistvu sploh nismo veliko hodili okoli po otoku, ker smo praktično imeli vse v tistem malem turističnem kompleksu..dva bazena, plaža..lep razgled (nam so takrat rekli, da ne moremo zbirati v katerem bungalovu, apartmaju bomo, so nam pa svetovali, da naj vzamemo apartma s klimo, ker bomo ziher imeli večjega in z lepšim razgledom-in tak je tudi bilo). Skratka, do sedaj so še vsi, ki jih poznam bili zelo zadovoljni s tem Mesonghi beach. Obvezno pojdite še na Krfu v tisti njihov 'water park' - aqualand..super je!!!Mi smo se tja peljali s skuterčki in smo cel dan preživeli na toboganih, drčah..sladoledu..odlično je!

clock-img

24.02.2009, 16:11

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Hvala!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem