writing-img

Poletni dopust z malčki

clock-img

08.03.2007, 10:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Iščemo prijeten apartma za dve družini, z dvema malčkoma in enim dojenčkom, ki pride maja na svet. user posted image
Naše zahteve so:
-primerna cena user posted image
-morje zelo blizu, da lahko gremo peš z vozički
-plaža primerna, da se lahko malčki sami sprehajajo (peščena, mivka). Odpade betonirana in skalnata.
- klima (sicer ni tako zelo nujno)
-če ima apartma teraso in prostor za igranje še toliko bolje.

V bistvu je to to! Če imate kakšne super izkušnje z apartmaji, mi prosim javite.

clock-img

11.03.2007, 09:50

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Zdravo,

imam dobro ponudbo zate na Pašmanu, glede nato da smo nekje na istem. Poglej na tej strani : http://www.apartmani-hrvatska.com in poišči apartma ANTE ČAVLOV. Ta gospod ima apartma ob morju, blizu vasi z klimo zelo urejeno okilco, skratka ima apartma 1/4+2 to je za dve družini. Res lepo, pa še lastnik peče ribe, goste vozi z čolnom na kornate,... Pokliči ga, g Ante:  00385-91-1575883. Povej mu, da ti je Kmetič Andrea povedala zanj. Meni je rekel, da je cena 60 EUR, čeprav na internetni strani piše 70 eur. Javi mi, če ti bo všeč.
Andrea

clock-img

12.03.2007, 09:29

clock-img

zofa

pencil-img

78

Jaz ti priporočam otok Rab, natančneje mestece Lopar na otoku Rabu. Mivka, plitva voda...Veliko apartmajev je v bližni plaže, internetna stran www.croatia-rab.com in išči zasebni apartmaji.
Lp, Zofa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem