writing-img

Policistični jajčnik

clock-img

09.04.2008, 16:45

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Bom tukaj vprašala in upam da me nebojo prestavli. Tukaj vas je pač več in prej odgovorite.

Kaj to pomeni da maš polocostočni jajčnik?

clock-img

09.04.2008, 17:39

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

O policističnih jajčnikih je bilo tukaj gori že precej napisano. Poišči malo po forumu. uporabi iskalnik. 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

09.04.2008, 17:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=729863&mpage=1&key=policisti%E8ni%2Cjaj%E8nik&#732412

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

09.04.2008, 19:09

clock-img

Anonimen

Ker je že velikega bilo napisanega naj te samo potolažim.
Moji hčeri so ugotovili pri 15 letih PCO.Težave so se vrstile zato je šla v Postojno k Dr.Merloju,ta jo je poslal na endokrinološko kliniko v Ljublajno na preiskave.Tam je dobila terapijo,ki pa je nikoli ni začela,ker je medtem zanosila.
čeprav je bilo rečeno,da ima malo možnosti se je čudež le zgodil.Sedaj pa po skoraj petih letih po porodu so se težave ponovno pojavile.Tokrat je terapijo začela.Malo izboljšanja je,naprimer redna menstruacija.
Pa tudi ostaja ji možnost,da bo tudi kakšen drugi čudež,ko se bosta s partnerjem za to odločila.

clock-img

09.04.2008, 19:30

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Neva hvala!!

clock-img

09.04.2008, 21:44

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

http://www.amazon.com/Glucose-Revolution-Guide-Living-Well/dp/156924457X/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=books&qid=1207769878&sr=1-12

Slučajno sem najdla tole knjigo na amazonu (je nisem kupila)

Piše, da s prehrano, ki ima nizke vrednosti GI vplivaš na PCO. V bistvu s to hrano uravnaš delovanje trebušne sklinavke, izločanje inzulina itd... in vzspostaviš ravnotežje v telesu. Kolikor vidim v komentarjih priporočajo to hrano tudi zdravniki. Kako je pri nas ne vem.

Po moje je vredno probati saj je ta hrana itak zdrava, obstaja pa cel kup knjig v slovenščini (montignac, Lahka GI prehrana...).

clock-img

10.04.2008, 16:45

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

To pa nisem vedela. Jaz ima PCO, pa sem že dalj časa na Montignacu. Bugve, če se je kaj izboljšalo. Bom mogla it malo do ginekologa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem