writing-img

Polipi

clock-img

09.11.2007, 20:41

clock-img

Smile

pencil-img

2

Pozdravljene! Danes sem bila pri G in mi je na ultrazvoku ugotovil polipe (7mm). Kaj to pomeni, saj želim zanositi???user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2007, 11:46

clock-img

njoka

pencil-img

96

Pozdravljena!

Meni so tudi našli polip in so mi ga histeroskopsko odstranili, ker je bolje, da ga v maternici ni, če želiš zanositi in morda ravno to moti, da ne zanosimo.

SREČNO

clock-img

11.11.2007, 19:49

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Če so ti jih odkrili je bolje, če jih pred zanositvijo odstranijo. Zarastline se ti lahko nabirajo in s tem ovirajo zanositev.

clock-img

15.11.2007, 15:26

clock-img

sajka

pencil-img

57

tudi meni so vceraj nasli polip.Ginekologinja mi ni povedala veliko,tko da nimam pojma kje sem.Na pregled moram spet cez 3 mesece ce se ne poslabsa.

clock-img

16.11.2007, 18:46

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Tudi meni so delali dvakrat UZ (v neplodnostni), možnost polipa - sem imela histeroskopijo. Pa polipa ni bilo!!! user posted image
Mislim, da ni ovira za zanositev. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

11.12.2007, 11:56

clock-img

BOJTKA

pencil-img

24

Oj!  Tudi jaz sem imela polip in čez 2 dni so mi ga odstranili.   Polip nastane(vsaj tko mi je rekla G)po vsej verjetnosti zaradi neredne menstruacije(jes sem jo imela enkrat:3x na mesec, spet drugič:1x na 2 meseca) tko da..   Dali so mi lokalno,tko da sem bila čez 10 min. fertik in čez 3 ure že šibala domov...  ....nič kaj takega..   Je pa sicer priporočlivo da ga čimprej odstraniš, če želiš zanositi.... Pa veliko srečeuser posted image

clock-img

13.01.2008, 11:41

clock-img

Anonimen

Punce, mene pa zanima, če lahko polipi, miomi, zarastline povzročajo ss?

Hvala in lp.

clock-img

14.01.2008, 23:29

clock-img

Anonimen

Nobena ne ve?user posted image

clock-img

18.01.2008, 09:09

clock-img

buča

pencil-img

825

seveda lahko.sama sem ga tudi pred 1 nosečnostjo imela,vendar je po menstruaciji izginil-odluščil,hvalabogu.Drugače bi me tud čakala opp.Pravijo pa,da neradi delajo kakršnekoli opp,če ženska še ni bila noseča-vendar včasih kljub temu morajo,da ženska sploh zanosi...torej nekakšen začaran krog.....
seveda pa vse to lahko povzroči splav-predstavljaj si,če bi imela v mat 9 krat 9 velik miom,kako bi se otroček razvijal?Če bi miom rastel še skupaj z otročkom?Če so stvari manjše,je tudi možnost splava manjša,tako dauser posted image

clock-img

19.01.2008, 18:34

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Odvisno od lege in velikosti.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem