cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polnjene jajčne polovičke

clock-img

18.02.2009, 22:48

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Večkrat sem že videla na kakšnem narezku kuhana jajca - polovičke - napolnjene z neko "maso". Jasno mi je, da je tu noter zmešan jajčni rumenjak, kaj pa še drugega? Kakšna kisla smetana, začimbe,...?

V soboto bi poleg tatarca in narezka rada nekaj "novega" na mizo dala, pa bi mi vsaka ideja prav prišla.

clock-img

18.02.2009, 22:54

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Lahko rumenjake zmešaš s tatarsko omako in na drobno nareznimi kislimi kumaricami.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

19.02.2009, 09:06

clock-img

muška

pencil-img

3223

eh, to si zmisliš nekaj. Jaz bi dala v kakšnega recimo smetanov hren, ali žličko francoske, .... pač nekaj skup namešeš, so pa večinoma v teh jajčkih majoneza in smetana stil nadevi

clock-img

19.02.2009, 14:32

clock-img

majate

pencil-img

99

Jaz delam dve vrsti. Prvo so hrenova jajčka, dam samo hren, kislo smetano in rumenjake, skupaj dobro zmešam in posolim po potrebi. Drugo so rumenjaki, žlička majoneze, žlička gorčice, žlička tune iz konzerve in na male koščke narezana rdeča kisla paprika ter sol po potrebi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem