cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polnjeni šampinjoni + ?

clock-img

12.05.2008, 12:17

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Evo, danes bom za kosilo delala polnjene šampinjone, pa ne vbem kaj ponudit za prilogo.

Bodo pa po tem receptu: http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?katID=130

Pa za eno osebo, kolko šampinjončkov potrebujem?

Hvala za odgovore...

clock-img

12.05.2008, 16:14

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz bi zraven tehle šampinjonov z lahkoto jedla karkoli od sledečega: pire krompir, sirove štruklje, pečeno polento, proseno ali ajdovo kašo z gobami, polnozrnat kuskus z zelenjavo, rdeči riž z zelenjavo ... In obvezno solato zraven.

200% MAMI

clock-img

12.05.2008, 16:54

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kos kakršnega koli mesauser posted image . Glede na to, da pravijo, da naj gobe ne bi bile kot glavna jed temveč priloga, bo še držalouser posted image

Drugače pa lahko zraven še narediš zelenjavo na žaru (malancane, bučke, rdečo papriko, čebulo...)

clock-img

12.05.2008, 18:37

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Uuu, hvala za ideje... Bodo za naslednjič..

Danes sem zraven naredila kar pomfri... Moj je jedle gobe pretežno, jaz pa pomfri. :) So bile kar dobre, glede na to, da gob ne maram, edino solit ne bi bilo treba, ker je bilo od pršuta dost slano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem