writing-img

Polnjeni lignji

clock-img

06.08.2010, 22:32

clock-img

katipi

pencil-img

937

Kupila sem očiščene cele lignje in jutri bi naredila polnjene lignje. Še nikoli jih nisem pripravila, zato bi prosila, če ve katera za kakšen res dober recept. user posted image

clock-img

07.08.2010, 08:42

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Enkrat sem na morju probala istrske: polnjene s pršutom in dimljenim sirom ter lepo zapečene na žaru... Boljših v življenju nisem jedla user posted image ....

clock-img

07.08.2010, 10:22

clock-img

Anonimen

Jaz še nisem jedla zelo dobrih user posted image , tako da nimam recepta.

clock-img

07.08.2010, 15:55

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

sesekljaj lovke, na drobno sesekljaj peteršilj ter česen. Lovke, česen in peteršilj stresi v skledo, soli in popraj, dodaj krušne drobtine in jajce, zmešaj v homogeno maso, pusti da nekaj minut stoji, da se prepoji z jajcem, napolni kalamare ter spni z zobotrebcem. Jaz sem take kalamare navadno pekla v konvekcijski pečici (vroči zrak) in so se vedno lepo spekli, v ponvi na olivnem olju pa tudi.

clock-img

07.08.2010, 17:46

clock-img

jar

pencil-img

248

za filo že veš; ostalo pa: jaz dam kalamare (predhodno pokapane z limono in oljčnim oljem, dodam še vejico rožmarina) na zelo zelo vročo ploščo (ali ponev), da čimprej zakrknejo in tako spustijo čim manj vode. kar vode spustijo jo poberem v lonček in shranim. zalijem z belim vinom, premešam, ko vse izhlapi dodam še strt česen. ponovim še enkrat z vinom, nato dodam od prej odvzeto "vodo", solim in ko so lepo rjavo obarvani je gotovo. vse skupaj 10 minut.

clock-img

07.08.2010, 20:25

clock-img

katipi

pencil-img

937

Punce, hvala vsem. user posted image

Sem jih danes naredila in so bili dobri. V filo sem dala prepražene lovke, čebulo, česen, drobtine, jajce in peteršilj. ZAprla sem jih z zobotrebci in spekla v pečici. Ampak mislim, da bodo naslednjič še boljši. A je katera poskusila dati v filo trdo kuhano jajce?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem