cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polnovredna moka

clock-img

05.04.2007, 20:51

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Razmišljam, da bi to navadno moko, ki jo sedaj uporabljam zamenjala za polnovredno moko. Zanima me če jo katera uporablja in zakaj. Ali se da za vse? In ali ima v trgovini posebno oznako, tako da bom vedela kaj kupiti?

clock-img

08.04.2007, 09:34

clock-img

Izabela_

pencil-img

919

Mi delamo iz nje na primer palačinke, drugače pa tako ali tako ne uporabljam nič moke, ker nisem kakšna posebna kuharica user posted image . Lahko tudi zmešaš pol-pol, pa vidiš, če bo ugajalo. Kupiš pa jo med ostalo moko, saj boš videla.

clock-img

10.04.2007, 08:44

clock-img

c7

pencil-img

50

Živijo!

Tudi mi jo uporabljamo. Za palačinke, tudi testo za pizzo se da narediti (najprej poskusi tako, da dodaš 1/3 bele), drugače pa jo uporabljaš isto kot belo moko (za pecivo je nismo uporabljali - polnozrnate, mislim), drugače pa pečemo tudi kruh (pirina polnozrnata, polnozrnata, ržena mešano),...

Treba se bo navaditi na malo drugačnosti - ni tako lepljiva kot bela (najbolj opaziš, ko mesiš testo za pizzo), ampak je pa je verjetno tudi cilj - malo več 'zdravja'.

clock-img

10.04.2007, 20:47

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hvala, bomo poskusili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem