writing-img

Položaj-ona zgoraj

clock-img

04.10.2006, 11:21

clock-img

Anonimen

No punce, zdaj mi pa nekaj povejte. mogoče se vam bo zdelo smešno, ampak jaz imam občutek, kot da ne počnem dobro. Tip mi je sicer rekel, da bi mogla sama vedet kako se to počne...
Kako ve to izvajate? Kot bi jahale konja..user posted image ? ali drugače? prosim opis..
hvala..

clock-img

04.10.2006, 11:43

clock-img

Anonimen

Jahaš konja, čepiš nad njim in še  in še....lahko se obrneš, da mu hrbet kažeš...

clock-img

04.10.2006, 12:11

clock-img

Anonimen

Ja ampak njemu to ne sede-da kao jahaš, al pa jaz ne znam. groza!!!user posted image

clock-img

04.10.2006, 12:12

clock-img

total

pencil-img

4453

Se strinjam z nati,vglavnem skačeš ko nora.....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Jahaš konja, čepiš nad njim in še  in še....lahko se obrneš, da mu hrbet kažeš...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

04.10.2006, 12:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja pol naj ti pa on pove, kako se to dela, če je že tako pameten in pravi ta ti ne znaš. Verjtno tudi on ne zna.

clock-img

04.10.2006, 12:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi je jasno, zakaj je tako malo odgovorov, pa še tisto "prosim opis"....verjetno se spet nekdo naslajauser posted image

clock-img

04.10.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

Srki, naj se naslajajo..vsaj nekje, če ne pod odejo doma user posted image
Anonimna, sej ne rabiš jahat (skakat), si lahko pri miru, malo privzdigneš tvojo hmhm, pa naj on nabija, je tud to luštno.user posted image

clock-img

04.10.2006, 12:29

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja ampak njemu to ne sede-da kao jahaš, al pa jaz ne znam. groza!!!user posted image

Če njemu ne paše da ga jahaš naj ti pove kaj mu paše, sicer pa ko si " zgoraj" jahaj kot tebi paše, potem pa zamenjajta na pozo katera njemu paše. Ja ko si na njem, ga vprašaj kako mu je všeč, hitro, počasi, naprej, nazaj, gor, dol, spredaj, zadaj.

A on se je pa rodil kao profi v seksu, ko ti je reku, da bi ti to mogla vedet user posted image

Ti že veš kaj tebi paše, če pa njemu kaj ni naj pa pove, saj ti ne moreš občutiti njegovih občutkov, lahko jih vidiš ali pa slišiš.user posted image

clock-img

04.10.2006, 12:29

clock-img

Anonimen

Ja ampak njemu to ne sede-da kao jahaš, al pa jaz ne znam. groza!!!

Glede na to kaj si napisala, te ne razumem zakaj sploh sprašuješ, če mu ne sede. omislita si Kamasutra knjigo, pa raziskujta, sem čas si vzemta. Če pa maš kaj za spraševat, sprašuj nas tukaj kako je in če paše.Jest te ne morem naučit, sorry.

clock-img

04.10.2006, 14:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ti mu reči, da delaš tako, kot tebi paše, če pa njemu to ni všeč, pa naj ti pove, kako naj delaš - pa boš vidla, če bo potem njegova poza tebi pasala ali ne.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.10.2006, 14:40

clock-img

Sita

pencil-img

926

Pa saj lahko on miga kot mu paše. Teb ni treba nič. Naj kar on miga pa hujša ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

05.10.2006, 07:32

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Meni ni jasno kako tega ne znaš user posted image , to je ja tako naravno da se tega pomoje niti ne moreš naučit.

clock-img

05.10.2006, 08:52

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

vse je v občutku.. vsedi se gor.. in delaj s telesom tako, kot da bi se nežno igrala z roko z njegovo štango..

torej.. igraj se.. ne obremenjuj se kako se to dela.. dela se tako kot to delaš ti!!!

clock-img

05.10.2006, 16:12

clock-img

firasto

pencil-img

147

No, nihče ni prišel učen na svet. Tudi midva se po skoraj 20 letih redne vadbe še vedno naučiva kaj novega. Dobi si kakšno dobro knjigo (npr. orgazem brez meja ali drugo), potem pa vaja, vaja in še enkrat vaja, pa bo šlo.user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

clock-img

05.10.2006, 18:11

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Delaj tako, kot tebi paše!!!!!!!!  Kaj ti pa paše pa že moraš vedeti!!!!user posted image

Npr. jaz ne skačem kot nora, ker mi bolj paše v krogu (torej mešam kot norauser posted image )

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

clock-img

05.10.2006, 18:13

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

IZVIRNO SPOROČILO: NENAJANI

Delaj tako, kot tebi paše!!!!!!!!  Kaj ti pa paše pa že moraš vedeti!!!!user posted image

Npr. jaz ne skačem kot nora, ker mi bolj paše v krogu (torej mešam kot norauser posted image )

Pozabla povedat, da se midva menjujema. Ekrat on, enkrat jaz!  Tako sklepama kompromis tudi v postelji!!!  Oba pridema na svoje!!!!user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

clock-img

13.10.2006, 21:03

clock-img

Babaloo

pencil-img

141

Pa naj te prime malo za ritko in ti pomaga narekovati tempo...

clock-img

13.10.2006, 21:38

clock-img

smrka

pencil-img

3582

TA je pa dobra, sem se oreng nasmejala :) Nena rasturas :)

Anonimna delaj kot Nena pa mu bo zihr pasal, skaci kot nora in mesaj kot nora pa bo!!!

clock-img

13.10.2006, 21:52

clock-img

G in T

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

TA je pa dobra, sem se oreng nasmejala :) Nena rasturas :)

Anonimna delaj kot Nena pa mu bo zihr pasal, skaci kot nora in mesaj kot nora pa bo!!!

a takole smrkaaa
user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem