writing-img

Položnica za vrtec-vedno enaka vsota?

clock-img

19.12.2007, 14:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Možno je, da sem kaj spregledala, ampak se mi zdi, da če otroka pravočasno odjaviš (recimo zaradi bolezni), da ti potem ne bi smeli za dneve, ko ga ni, zaračunati prehrane?! Zdaj pa smo že 3. položnico dobili z enakim zneskom - pa je prejšnji mesec manjkala 9 dni?!?, torek skraj pol?

Me lahko katera razsvetli, da ne bom kaj 'čudnega' spraševala v vrtcu....user posted image

clock-img

19.12.2007, 14:19

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi dobimo vedno drugačen znesek, kakšen euro, dva, tri razlike, odvisno od prehrane, kar se točno vidi na dnu položnice. vrtec zarja celje

clock-img

19.12.2007, 14:20

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja, pred petimi leti so pri nas odšteli znesek za prehrano od naslednjega dne naprej ko si sporočil koliko časa bo otrok odsoten. Ampak tisti znesek je bil bolj majhen, tako, da se je komaj kaj poznalo na položnici.

clock-img

19.12.2007, 14:28

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Odštejejo prehrano. ampak to je tako malo. Za 10 dni so nam odšteli 5€.

clock-img

19.12.2007, 14:47

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Huanita, odvisno, kako imajo napisano v pravilniku kar se prehrane tiče. Naj ti povem, kako je pri nas.

Če otrok manjka DO 3 dni v vrtcu, ne odštejejo NIČ, tudi če to sporočiš v vrtec. Če manjka več kot 3 dni, začnejo šele odštevat. Tako da pri nas se lahko zgodi primer, da otrok manjka 3 dni ta teden, pa pride npr v četrtek in petek v vrtec, pa potem naslednji teden manjka spet tri dni, pa pride v četrtek in petek v vrtec...se ne odštejejo NIČ. Zavarovani so s pravilnikom.

clock-img

19.12.2007, 14:54

clock-img

Anonimen

pri nas odštejejo tudi če manjka samo en dan.

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

clock-img

19.12.2007, 15:02

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Enako!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

19.12.2007, 15:05

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Za vsak dan, ko je odjavljen, odštejejo eno malenkost.

clock-img

19.12.2007, 15:10

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

tudi pri nas je tako, odstejejo tudi, ce ga ni samo en dan!

Pa se odgovor na tvoje vprasanje: v nasem vrtcu imajo sicer dezurstvo in zbirajo prijave, tako da bodo odsteli samo prehrano. Ampak po moje bo v vasem primeru isto, kljub temu, da bo vrtec zaprt. Konec koncev tudi v primeru, da niso v vrtcu ne odstejejo od cene programa ampak samo prehrano.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

19.12.2007, 17:36

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Pri nas tudi naslednji teden ne bo praktično nikogar v vrtcu. Ampak pomoje plačamo polno ceno, saj tudi vzgojiteljice in ostali zaposleni dobijo normalno plačo.

Pri nas tudi odštejejo tistega pol € na dan če je odsoten 3 ali več dni.

clock-img

19.12.2007, 22:40

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Pri nas odštejejo prehrano če sporočiš odotnost do 8. ure. Ampak je znesek tako ' beden' da si niti pod razno ne navijem ure da bi javila odsotnost, če sem bila celo noč z bolanim otrokom na rokah.

Lep pozdrav
tasika

clock-img

19.12.2007, 22:45

clock-img

karamela

pencil-img

645

Tudi pri nas odštejejo nekaj Eur, če otroka ni. Je pa to res samo par Eur za prehrano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem