cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polovični delovni čas - izplačilo dodatkov k plači

clock-img

13.08.2007, 22:17

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Nameravam vložiti vlogo za polovični delovni čas do otrokovega 3. leta; kar se tiče osnovne plače mi je vse jasno, nikjer pa ne zasledim kako je z izplačilom dodatkov kot so prevoz na delo, malica, regres itd.
Kaj je obvezno in kaj ni izplačati oz. v kakšnem obsegu? Ali o tem kje kaj piše, npr. kakšen zakon; nič nisem našla.

Zanimajo me vaše izkušnje.

Hvala.

Ženkica

clock-img

13.08.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Malica in prevoz ti pripadata če delaš štiri ure ali več. Enak znesek kot če delaš polni delovni čas. Za regres pa ne vem.

clock-img

13.08.2007, 22:20

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Malica, prevoz in regres ti pripadajo normalno. Jaz delam skrajšan del. (6 ur) in dobim vse. Saj ti tudi dopust normalno pripada - potem ti tudi regres. Prevoz tudi (saj se moraš pripeljat in odpeljat). Malica pa tudi pripada, če si zaposlen 4 ure oz. več. Vsaj tako so meni na CSD razložili, ko sem še bila v porodniški in sem se zanimala za to.

clock-img

13.08.2007, 23:01

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Pripada ti vse razen tista razlika v delovnem času..v denarju mislim.Prispevki,stimulacije,dopust....vse je isto

clock-img

13.08.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

kako je pa pol z otroškim dodatkom? a ga več dobiš k je nižja plača al ne k ti že tak kao držva plačuje prispevke?

clock-img

13.08.2007, 23:11

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, dobiš ga več, vendar ne takoj, ampak šele takrat, ko vlagaš podatke za tisto obdobje, ko si delala štiri ure.
Pozna se mogoče kakšen razred, kaj dosti ne, ker se k plači prištevajo tudi prispevki, ki ti jih plačuje država.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

17.01.2008, 11:25

clock-img

Anonimen

Zivjo,

mene pa zanima, ce katera ve, kako je s casom za malico. Sem zaspolena za polovicni cas in me zanima, ce mi prirpada 30 minut za malico.

LP i hvala.

clock-img

17.01.2008, 13:28

clock-img

Anonimen

mislim da ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem