cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polozaj pri cepljenju

clock-img

04.11.2007, 09:50

clock-img

banki

pencil-img

74

Pozdravljene,

nas Tim ima jutri drugo cepljenje, pri prvem sem ga drzala na trebuscku v narocju (tako so mi narocili) in mi je sestra rekla, da naj sprosti misico. Vendar se nas v takem polozaju napenja in dviguje in ni sans da bi imel sprosceno misico na stegnu. Ker vem, da inekcije bolj bolijo, ce imas napeto misico, me zanima kaj mi svetujete kako naj ga postavim, da bo cim bolj sproscen. Kako vase dojencke drzite pri cepljenju? A ga zamotite s kaksno igraco? A katera ve koliko jih boli pri cepljenju? Ali smo mame bolj v strahu, da bodo trpeli nasi user posted image ? Sej vem, da za zdravje ni pardona, vendar bi mu rada stvar cim bolj olajsala.

clock-img

04.11.2007, 09:56

clock-img

Anonimen

Naša je pri cepljenju vendo ležala na mizi, sam na bok sem jo dala.

clock-img

04.11.2007, 09:58

clock-img

tejkag

pencil-img

455

Enako kot hothien, na boku jaz pa sem jo držala

clock-img

04.11.2007, 10:02

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

naša pa na trebuščku potem pa z dlanjo potisnila ritko proti nogicam tako da je ritka ohlapna, če razumete
drugač je pa itak na boku boljše, samo naše sestre so malo čudne ena bolj kot druga

clock-img

04.11.2007, 12:30

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Naša leži an trebuhu, jaz sem od spredaj, da me gleda. Sestra rži za noge, dr. pa cepi v ritko.

Starejšega so pa cepili v stegno, kar je bilo za moje pojme bolj kruto, ker si ga moral bolj držat.

clock-img

04.11.2007, 13:58

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

pri nas ga držimo v naročju

clock-img

04.11.2007, 13:59

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

cepijopa v stegno

clock-img

04.11.2007, 20:00

clock-img

felicia

pencil-img

2590

pri nas leži na hrbtu jaz ga držim za rokice in mu zbujam pozornost da mene gleda, cepijo ga pa v stegno prvo cepljenje v desno, drugo v levo in tretje spet v desno.

clock-img

04.11.2007, 22:02

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Nam se je najbolj obneslo, ko je sam sedel na mizi za pregled, zdravnica je pa dala pred njega en telefonček. Tamalem je bil le-ta tok zanimiv, da niti opazil ni, da je dobil injekcijo.
Ko sem ga držala v naročju, je pa bilo hudo - že to, da sem ga držala v nekem "prisiljenem položaju", mu ni bilo všeč in je jokal.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

04.11.2007, 22:20

clock-img

syona

pencil-img

7

Ojla,
popolnoma enako kot K_a_t_i

APRILA NAJIN MAI

clock-img

04.11.2007, 22:31

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

pri nas leži na hrbtu jaz ga držim za rokice in mu zbujam pozornost da mene gleda, cepijo ga pa v stegno prvo cepljenje v desno, drugo v levo in tretje spet v desno.

Pri nas je bilo isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem