writing-img

Polozaj rok med spanjem

clock-img

10.04.2006, 10:42

clock-img

družabnica

pencil-img

8

Pozdravljene mamice!

Mene pa zanima kam dajo vaši malčki rokice, ko spijo na hrbtu. Naš mali pikec spi kot avion (rokice položi stran od sebe ). A je s tem kaj narobe ali bi jih naj imel ob svojem trupu ali ni s tem nič narobe.

V vozičku pa jih tišči gor proti glavici in sicer tako, da ima komolce pokrčene (rokice so v položaju V).

Upam, da ste razumele kaj hočem vprašat, ker ne vem kako naj to jasneje napišem. Hvala za vaša mnenja. user posted image

< Sporočilo je popravil Seven -- 10.4.2006 15:48:06 >

clock-img

10.04.2006, 10:51

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Naša jih ima pokrčene stran od sebe - nekako "roke u vis" user posted image  user posted image .

clock-img

10.04.2006, 10:53

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Otroci zelo radi spijo takole "raztegnjeni".user posted image Tudi moj tako spi.
Če ima rokice pokrčene navzgor, so včasih rekli, da spi kot angelček.(ker naj bi imel na rokicah krila)

Ko je bil Nik v bolnici, mi je sestra rekla, da se v takem položaju raztegne prsni koš in tako najlažje diha.

V glavnem, tvoj pikec se tako naboljše počuti in vse je v redu.

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

10.04.2006, 11:00

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Pol moj malček spi kot angelček user posted image  saj jih ima vedno gor pa mal pokrčene.

clock-img

10.04.2006, 11:03

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Moj jih ima vedno ko leži na hrbtu dvignjene ob glavici. Približno takole mu najbolj
 paše!!user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 10.4.2006 11:04:15 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

10.04.2006, 11:04

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Moja pa spi čisto z istegnjenimi rokami nad glavo ( nič pokrčene ) in je prav smešna,..izgleda prisilnen položaj user posted image

clock-img

10.04.2006, 11:47

clock-img

družabnica

pencil-img

8

Ej punce hvala za tele odgovore. Se prav fajn počutim, da ni sem pri nas tako. Ja prav fletni so tile naši angelčki user posted image

clock-img

10.04.2006, 22:30

clock-img

hajdi21

pencil-img

98

Starejši ljudje pravijo, da če spi tako, kot ste napisale (roke u vis), da to znak, da je otrok zdrav.....

Upam, ker tudi naša tako spi.

LP.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem