writing-img

Pomagajmo rešiti življenje!

clock-img

13.12.2008, 11:47

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Rosana je 20-letna mamica 7-mesečne hčerke Aneje. Boleha za hudo obliko krvnega raka. Do ozdravitve ji lahko pomagamo z darovanjem celic kostnega mozga. Morda je prav tvoj kostni mozeg tisti, ki lahko Rosani reši življenje!
Pozivamo te, da se vključiš v akcijo rešitve mladega življenja. Življenje je namreč neprecenljivo!
Vpišite svoje podatke na spletni strani in kontaktirali vas bodo!
POMAGAJMO!

klik

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

13.12.2008, 13:27

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

bogauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2008, 18:54

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Z veseljem bi pomagala, ampak si ne morem privoščiti, da bi bila v bolnišnici 2-3 dni. Če je še kakšen drug način, kjer ne bi bila toliko odsotna...

clock-img

13.12.2008, 20:29

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Ja no sej meni  tud predstavlja problem biti odsotnauser posted image kako pa poteka ta odvzem?

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

13.12.2008, 21:03

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pri odraslem ni glih tako enostavno. Pred tem je treba še predavanje dat čez.

Sem pa zadnjič brala, da se sedaj tudi pri nas lahko daruje matične celice novorojenčka v skupno banko, kjer lahko kdorkoli dobi te celice, ne samo tvoj otrok, kot ne to v recimo neocelici.

Te matične celice pa imajo možnost izoblikovanja in bi bile najbrž še najbolj primerne.

Jaz bom svoje (in otrokove) ob rojstvu dala. Ne stane me nič, lahko pa komu reši življenje.

clock-img

13.12.2008, 21:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.12.2008, 22:23

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Punce...če jaz to prav razumem, nam bojo npjprej vzeli samo kri. Zaradi tega ne bomo 2-3 dni v bolnici. Če pa ugotovijo, da smo/ste/so potencialni kandidati za pomoč, vas povabijo na odvzem. Takrat pa smo, ja v bolnici. Ne vem no...tako to jaz razumem.
Naj me katera popravi.
In kar pogumno, dajmo pomagat. Postavite se v njeno vlogo...že zaradi punčke.

clock-img

14.12.2008, 01:00

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: petra2a

Punce...če jaz to prav razumem, nam bojo npjprej vzeli samo kri. Zaradi tega ne bomo 2-3 dni v bolnici. Če pa ugotovijo, da smo/ste/so potencialni kandidati za pomoč, vas povabijo na odvzem. Takrat pa smo, ja v bolnici. Ne vem no...tako to jaz razumem.
Naj me katera popravi.
In kar pogumno, dajmo pomagat. Postavite se v njeno vlogo...že zaradi punčke.

ja prav mašuser posted image  

clock-img

14.12.2008, 01:08

clock-img

Anonimen

boga puncauser posted image

clock-img

14.12.2008, 08:47

clock-img

Anonimen

Tako je, za vpis v register darovalcev kostnega mozga se zamudiš le največ pol ure.Greš na transfuzijsko postajo, porabiš čas za vse postopke, nato ti vzamejo kri in to je to.
Če pa si kompatibilen in te pokličejo, da pridi rešit življenje, pol pa...., mislim, da je važnejše eno človeško življenje, kot nekaj dni odsotnosti iz službe.

Moja hči je že tretje leto vpisana na ta seznam.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 14.12.2008 8:48:04 >

clock-img

14.12.2008, 10:41

clock-img

dushka

pencil-img

254

kaj pa če si noseč?

clock-img

14.12.2008, 12:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: dushka

kaj pa če si noseč?

Po mojem ne gre.

clock-img

14.12.2008, 19:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: dushka

kaj pa če si noseč?

Po mojem ne gre.

Ne gre. Preverjeno.

clock-img

14.12.2008, 19:54

clock-img

lindy

pencil-img

937

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem pa zadnjič brala, da se sedaj tudi pri nas lahko daruje matične celice novorojenčka v skupno banko, kjer lahko kdorkoli dobi te celice, ne samo tvoj otrok, kot ne to v recimo neocelici.

Te matične celice pa imajo možnost izoblikovanja in bi bile najbrž še najbolj primerne.

Jaz bom svoje (in otrokove) ob rojstvu dala. Ne stane me nič, lahko pa komu reši življenje.

O to pa kar nekaj stane, ni zastonj, no razen če misliš da te ne stane nič v prenesenem pomenu!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

14.12.2008, 22:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.12.2008, 10:13

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Darovalec žal ne smem bit, bom pa držala pesti da ga čim prej najdejo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 10:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.12.2008, 19:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: lindy

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O to pa kar nekaj stane, ni zastonj, no razen če misliš da te ne stane nič v prenesenem pomenu!

Darovanje otrokovih celic v javno banko je zastonj, ker te celice lahko koristi kdorkoli (če mu ustrezajo). Ni pa nujno, da bodo še na razpolago, ko jih bo tvoj otrok rabil.
Če pa daš celice v zasebno banko, potem so na voljo samo za tvojega otroka oziroma za tvojo družino. To pa stane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni