writing-img

Pomagajte!!!

clock-img

26.04.2005, 19:10

clock-img

Danijela 27

pencil-img

4

Ojla!

Na tem forumu sem nova. Predkratkim sem prebrala nekje na internetu, da pri zanositvi pomaga čaj krvomočnice. S partnerjem naj hladnega pila vsak dan:kava, po požirkih, od 4 do 6 tednov. Midva to tudi počneva. Ali katera ve, če je res kaj na tem? Ali katera pozna še kakšen drug napotek za zanositev?:)

Pozdravček!

clock-img

26.04.2005, 19:12

clock-img

Anonimen

Veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. :)-:)-:)-:)-

Malo heca, zdaj pa zares. Izračunaj si ovulacijo in takrat poskušajta vsaki drugi dan. Pa bo, boš videla!:)

clock-img

26.04.2005, 19:15

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Pozdravljena Danijela:)

Sama sem pila ta čaj, vendar samo en ciklus, potem pa pitje opustila. Ne ve, točno zakaj, ampak nisem ga več pila.

Moj napotek za zanositev je samo posvečat se drug drugemu in vztrajno:sloncek::sloncek::sloncek: vsaj ob plodnih dnevih:)

Pa držim pesti, da vama čimprej rata:miska::miska::miska:

Tinka:)

clock-img

26.04.2005, 19:20

clock-img

Danijela 27

pencil-img

4

Midva res veliko časa posvečava drug drugemu. Že kakšne pol leta :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:vsak drugi dan, pa nič. Vem, da vsi pravijo, da ne smeš preveč razmišljat o tem, ampak to je nemogoče.
Pozdravček!:(

clock-img

26.04.2005, 19:28

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Danijela pa ne bit zdej žalostna:rozica:

Sej nisem hotela rečt, da se ne posvečata dovolj drug drugemu:rozica:

Tudi meni je šlo na živce, kadar je bilo govora, da ne smeš razmišljat o tem, če pa ves način življenja prilagodiš delanju:duda::zmeden:

Ampak ravno zato sem rekla, da se moraš še toliko bolj posvetit drug drugemu, da vse skupaj ne rata ena rutina, da znaš v vsej stvari tut uživat.

Zato je moj napotek res tak kot prej, ker verjamem v to in v nobene druge čirolečarole;)

Tinka

clock-img

26.04.2005, 19:32

clock-img

Danijela 27

pencil-img

4

Veš, Tinka, saj nisem žalostna. Mogoče je res tko zgledal. Vesela sem za nasvete. Kar mal bolj optimistično človek začne gledat na vso stvar. Hvala! ;)

clock-img

26.04.2005, 19:35

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

No potem pa vredu:bravo::bravo::bravo::bravo:

Se beremo;)

Tinka

clock-img

26.04.2005, 20:27

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Jaz mislim, da je treba pac poskusat-brez nekih prevelikih ČIRA-ČARA napitkov in taksnih stvari. Seksajta med ovulacijo pa bo... Ce pa po enem letu ne uspe, pa pojdi h Ginekologu. Sicer pa-ce si zdrava , mlada punca, ki ne kadi in se normalno (zdravo ) prehranjuje, ne bi smela imeti problemov.
Pa srecno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem