cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomagajte,...

clock-img

17.03.2008, 18:24

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Moderatorji, prooosim ne me prestavljat na Knjige, film, glasba saj tam ne bo odgovora. Če pa bo pa ne bo tako hitro kot tukaj.

No vglavnem, v roku 2 dni bi rabila kakšno dobro knjigo, kjer so opisane bolezni dihal in kako bolezen pozdravimo. Rabim zelo dobro gradivo, kjer o tem veliko piše.

Torej katero mi pripotočate? Da ne bom imela doma 30 knjig, in bo v vsaki knjigi napisan le 1 stavek.

Vnaprej najlepša hvala za odgovore!user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

17.03.2008, 18:55

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jaz imam sicer Družinski zdravstveni vodnik in so noter zelo dobro opisane bolezni dihal (poleg drugih bolezni), simptomi, konvencionalno in alternativno zdravljenje, domači nasveti itd.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

17.03.2008, 19:00

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Jaz imam sicer Družinski zdravstveni vodnik in so noter zelo dobro opisane bolezni dihal (poleg drugih bolezni), simptomi, konvencionalno in alternativno zdravljenje, domači nasveti itd.

Hvala!user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem