cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomarančne kapljice - Just

clock-img

29.03.2006, 11:57

clock-img

vejica

pencil-img

13

Zanimajo me vaše izkušnje  s temi kapljicami za povečanje apetita pri neješčih otrocih
in ari res ta zadeva kaj pomaga.Sem naročila pa me še zanima kako ste ve to uporabljale? Hvala

clock-img

07.04.2006, 17:04

clock-img

hana05

pencil-img

1

Prosim te, če lahko napišeš kje si naročila te kapljice. Naša mala Hana tudi noče jesti in smo probali že marsikaj, a ne pomaga preveč.

clock-img

07.04.2006, 22:55

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Meni je glih zadnjič mama govorila o nekih kapljicah za povečanje apetita. Baje da se dobijo neke tudi v lekarni. Nisem še uspela vprašati.
Hana, mislim da izdelke Just lahko naročiš samo pri zastopnikih.

Me pa zanimajo izkušnje s temi kapljicami če jih ima katera. Moj Žan tudi nič ne je. Se nam že malo rola od vsega tega.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

10.05.2006, 22:05

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz imam jutri pri sebi predstavitev JUST-a, pa se lahko malo pozanimam o teh kapljicah. Ker tudi moja punca zadnje čase izredno težko spravi kakšno žlico goste hrane v želodček.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

11.05.2006, 14:12

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Ja provijo da pomagajo in pomarančne in limonine, no jz sm slišala da so limonine še bl učinkovite. Sam vam iz lastnih iskušenj ne znam svetovat. Jaz sem limonine kapljice naročila in pravi zastopnica naj mu 2 kaplj kamen v popek in zmasiram+2 kapl na podplate. Pa eno kapljico v čaj.

Če pa katera kej za apetit na tržišču zvoha mi nej pa takoj javiuser posted image

lp
nin@

clock-img

13.05.2006, 16:33

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Meni pa je zastopnik rekel, da niso priporočljive za malčke do 3. leta.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem