IZVIRNO SPOROČILO: viledka
Egoistična......???? Daj no - ne bodi smešna.
A ko greš na operacijo kolena ali šivanje in ti dajo protibolečinsko - a si takrat egoističen do sebe????
Probala sem rodit brez in potem z epiduralno - pa je kot dan in noč in izkušnje super. Zagovarjam pa, da je to odločitev vsake posameznice.
Pojdi najprej na predavanje v Postojno, pa se potem odloči, ko se pogovarjaš z zdravnikom, ne pa na podlagi "obsojan" žensk, ki se počutijo herojke, ker so rodile brez in menijo da morajo vse ostale tudi tako rodit. Pa se potem pojavljajo taki izrazi kot egojizem....
Jaz imam z EA super izkušnjo in vem, da je potiskanje veliko lažje potekalo prav zaradi tega - prej sem bila vsa zakrčena. Pojdi se zanimat in se potem odloči - so pozitivne in negativne stvari, tako kot je pri vsakem "normalnem" porodu in pri vsakem zdravniškem posegu. Ne mi pa s takimi izrazi kot je egojizem ker sem čist znorela....
Tudi jaz se podpišem
Jaz sem jo vzela, ker nisem vedela kaj me čaka. 2 uri al 16

No, bilo je, kot so že nakatere napisale, bogovsko

Trajalo je pa 2 uri
Ko mi je vstavljala kateter me ni nič bolelo, prej bi rekla da malo skelelo ali pa zapeklo ko je zbodla, ampak to je bilo tako minimalistično, da ne znam opisat

Ja, prav je napisala anonimna, tudi jaz bi lahko tako vsak dan rojevala
In zakaj bi trošila energijo za bolečine, če jo lahko prihraniš za tiste sladke prve trenutke z

VZEMI JO PUNCA IN UŽIVAJ

In vseeno ti želim kratek porod!