writing-img

Pomivalni stroj - smrad

clock-img

18.03.2007, 14:00

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Zanima me, kaj uporabljate v pomivalnem stroju, da ne smrdi, če posode ne pomijete takoj, ko jo zložite noter. Doma imam nek 'osvežilec' z vonjem po limoni, pa se mi zdi, da vse zaudarja po kislem user posted image  in je še slabše.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.03.2007, 16:12

clock-img

Anonimen

Jaz mam tud osvežilc in mi res še bolj smrdi.
Pomoje nč ne pomaga.
Jst edino operem stroj brez posode enkrat mesečno z čistilom za stroje.

clock-img

18.03.2007, 16:42

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Preden boste šli na dopust stroj očistite s čistilom in ga pustite odprtega, da v času vašega dopusta pocrkajo anaerobne bakterije.

clock-img

18.03.2007, 17:39

clock-img

iva01

pencil-img

961

Pri nas osvežilec deluje, se pa ta smrad začne razvijat če umazane posode notr stojijo več dni, jaz ga zato vsak dan vklopim, je pa res da ga velikokrat zvečer ko ga spraznim za naslednji dan čez noč pustim odprtega da se prelufta.

clock-img

18.03.2007, 17:44

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi imamo tudi en limonin osvežilec, pa je tako močen, da potem še vsa posoda po njem daje. user posted image Smo se pa smrada vsaj znebili. 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

18.03.2007, 18:47

clock-img

Anonimen

Pri nas pa sploh nič ne smrdi. Jaz še nisem nikoli ničesar zavohala, pa nimamo nobenih osvežilcev.

clock-img

18.03.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

Enkrat na mesec Finish čistilec v prazen stroj na polno pranje.Odstrani vodni kamen,maščobo in smrad.

clock-img

18.03.2007, 19:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Problem je velikokrat povezan s številom pomivanj. Če pereš dnevno sproti odplakuješ mikroorganizme. Če pomivaš na nekaj dni pa se notri medtem naredijo bakterijske obloge.

clock-img

19.03.2007, 14:41

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz pomivam vsak dan. Ampak če po kosilu dam posodo v stroj in ne pomijem takoj, zvečer smrdi. In mi gre na živce user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

19.03.2007, 17:44

clock-img

bamby

pencil-img

4007

To je čisto razumljivo, da smrdi. Pa smrdi tudi, ko posodo že enkrat opereš?

Drugače je fajn stroj redno čistiti, saj se kar hitro naberejo mastne obloge na dnu stroja in pod vrati. To jaz ponavadi najprej s papirnatimi servieti na grobo odstranim, potem pa še  dodam kar malo Jara in to fajn obrišem, pa filter pomijem, pa tiste mreže pri odtoku vse stran vzamem in pomijem. Skratka, z rednim čiščenjem se tudi smradu izognemo. Calgonit osvežilec, ni važno kakšen vonj, pa lepo zadiši, ko se stroj odpre, ko je posoda pomita.

clock-img

19.03.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

ja meni je tudi eno obdobje smrdelo zdaj pa ne več?? tisti osvežilci imajo pa tako močanj vonj da mi kar slabo rata ko odprem stroj. fuj
če veste da posode ne boste oprale takoj dajte vsaj na splakovanje, in pa pomaga tudi če posodo predno jo daš v stroj saj mal splakneš. k začne pomoje smrdet hrana na posodi. ja pa včas je dobro filter mal prečekirat ker se tut tam notri kaj gnijočega nabere

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem