writing-img

Pomivalni stroj - sol

clock-img

01.09.2006, 23:38

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Pozabila sem, kako se da sol za zmehčanje vode v pomivalni stroj Elektroluks, navodila imamo pa nevemkje.  Se mi zdi, da je blo treba eno vodo prej noter nalit (a je kaj važna temperatura vode), potem pa sol, ki jo je šlo noter približno 1 kg. user posted image  

Hvala za pomoč.
Katja

clock-img

01.09.2006, 23:39

clock-img

dix

pencil-img

897

Če s ene motim, se voda nalije not samo prvič, dalje pa samo sol šibaš.

No ne vem. Jaz v glavnem samo sol dodajam pa še to tako redko, da pol gre naenkrat kar 2 kg not user posted image user posted image

clock-img

02.09.2006, 00:43

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Dajem sol notar ampak prvič sem dala vodo pa sol Enkrat v mesecu dam sol v stroju 

clock-img

02.09.2006, 22:07

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz imam Aeg,pa jo dam 1 kg približno na dva meseca,brez vode,ker je voda že v rezervarju. Aja, katere tablete pa uporabljate?

clock-img

02.09.2006, 22:40

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Calgonit 3 v 1 Brilliant. Je v njih tudi sol, a voda je pri nas baje zelo trda.

clock-img

03.09.2006, 09:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Rezervar za sol je ponavadi nekje na dnu stroja in ima en velik vijak, ki ga lepo odviješ in natreseš soli, kolikor jo gre. Ponavadi gre noter kar cca. 2 kg. Vode ti ni treba nalivat zraven, ker se ob prvem pranju sama nalije, potem je pa itak ves čas noter.

clock-img

03.09.2006, 20:51

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Hvala vam punce. Pišovka sem zabita. Sem vas sprašvala preden sem kaj pogledala. Voda je bla itak noter. Zdej bom vedla za skoz...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem