writing-img

Pomivalni stroj Gorenje - račun!!

clock-img

18.08.2008, 12:15

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Sem kar tu odprla temo in sicer imam sledeč problem: lansko leto smo kupili pomivalni stroj Gorenje; model GV 63320. Zadevo sem kupila preko nekih vez, od nekega znanca, ki mi je spedenal zadevo cca 30% ceneje od MPC (novo zapakirano iz Merkurjevega skladišča), skratka, problem je v tem, ker brez računa. Sedaj pa ne morem uveljavljat garancijeuser posted image ; hudič mi je začel puščat; včeraj pridemo domov in voda v kuhinji. user posted image
Ima morda katera tak stroj in seveda račun, bi bila zeloooooooo hvaležna. Ali pa morda katera dela v Gorenju, Merkurju, BigBangu - da dobimi kak lanski račun.

Hvalaaaaaa,

Ženkica

clock-img

18.08.2008, 14:03

clock-img

malenaa

pencil-img

474

kak te nisi dobila računa, če pa sma z mojim na podoben način prišla do TV kar fajn ceneje, pa je bil z računom in z vsem potrebnim.

clock-img

18.08.2008, 14:15

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: malenaa

kak te nisi dobila računa, če pa sma z mojim na podoben način prišla do TV kar fajn ceneje, pa je bil z računom in z vsem potrebnim.

Morala bi ga, ampak ga je pošiljal tako dolgo, da je na koncu pozabil, jaz pa tudi. user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:15

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

V vsakem primeru bi mogla dobit račun. Tud če ste za stroj plačali 30% MPC.
Žal nimam takega stroja, da bi ti lahk račun posodla.

clock-img

18.08.2008, 14:40

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Kontaktiraj tistega znanca, ki ti je zrihtal zadevo. Če ti je zrihtal nižjo ceno, ti bo tudi račun.

Jaz pa žal nimam ne računa ne zvez v omenjenih trgovinah.

clock-img

18.08.2008, 14:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica
Zadevo sem kupila preko nekih vez, od nekega znanca, ki mi je spedenal zadevo cca 30% ceneje od MPC (novo zapakirano iz Merkurjevega skladišča

Tako so takrat, ko se je Leclerc odprl, študentje kradli robo iz skladišča.

clock-img

18.08.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

Kerensa, vzeli si mi "misel z  jezika". Najprej sem tudi sam pomislil na to. Tisti ki je obljubljal račun je ftaknil dinarčke v žepek. Verjetno je Merkur oškodovan za en Gorenjev pralni stroj, samo se ne ve kako user posted image

clock-img

18.08.2008, 17:07

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Ne to ni fora da je bil ukraden.

Fora je v tem,da kak poslovodja lahko zrihta znancem ( seveda če želi ) po MPC ceni in ti ga proda z rabattom ( ne vem 10, 15,20,30 % ceneje ).Ti mu pač plačaš v kešu seveda on pa pošlje prevzemnico oz dobavnico neki firmi,kjer so to zmenjeni,in naj bi ti tista firma poslala račun za to robo ki si jo dobil pač po cenejšei ceni!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

18.08.2008, 22:02

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: bt08
Ne to ni fora da je bil ukraden. Fora je v tem,da kak poslovodja lahko zrihta znancem ( seveda če želi ) po MPC ceni in ti ga proda z rabattom ( ne vem 10, 15,20,30 % ceneje ).Ti mu pač plačaš v kešu seveda on pa pošlje prevzemnico oz dobavnico neki firmi,kjer so to zmenjeni,in naj bi ti tista firma poslala račun za to robo ki si jo dobil pač po cenejšei ceni!

No, prav... eurokapitalistična kraja... oz. Šrot v malem. user posted image

clock-img

18.08.2008, 22:51

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

To zdaj sploh ni tema tle, kako je kdo prišel do kake mašine. Vprašala je sam, če ma kdo kak račun. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

18.08.2008, 22:54

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

To zdaj sploh ni tema tle, kako je kdo prišel do kake mašine. Vprašala je sam, če ma kdo kak račun. user posted image

Točno.

Žal ga nimam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.08.2008, 22:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz tudi ne... moj Gorenje je starejši. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem