cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo.

clock-img

28.07.2009, 14:24

clock-img

Anonimen

Naša 8 mesečnica čez noč pridela toliko materjala v plenico, da ji vse čez pride ... pa smo probali Nemške in Poljske Pamperske, DMove pleničke, Hoferjeve pleničke ... ima pa naša flenča 7,8kg in uporabljamo plenice od 7kg napej (4-ko). Mislim to je nenormalno ... tako da sem jo sedaj ponoči, po tem ko se zbudi za flaško, začela previjat. Samo jo s tem malo zdramim in potem rabi nekj časa, da zaspi nazaj. Naprimer danes je ponoči nisem previla, ker je bila v času nočnega obroka še suha, samo potem zjutraj pa kaos ... drekec povsod ... rjuhah, pliškotih, njej user posted image ... kaj naj naredim? Mi predlagate kako rešitev? Sem razmišljala tudi že o pleničnih vložkih, samo potem se mi zdi, da bo imel drekec še manj prostora v plenicah user posted image .

clock-img

28.07.2009, 14:27

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Naša 8 mesečnica čez noč pridela toliko materjala v plenico, da ji vse čez pride ... pa smo probali Nemške in Poljske Pamperske, DMove pleničke, Hoferjeve pleničke ... ima pa naša flenča 7,8kg in uporabljamo plenice od 7kg napej (4-ko). Mislim to je nenormalno ... tako da sem jo sedaj ponoči, po tem ko se zbudi za flaško, začela previjat. Samo jo s tem malo zdramim in potem rabi nekj časa, da zaspi nazaj. Naprimer danes je ponoči nisem previla, ker je bila v času nočnega obroka še suha, samo potem zjutraj pa kaos ... drekec povsod ... rjuhah, pliškotih, njej user posted image ... kaj naj naredim? Mi predlagate kako rešitev? Sem razmišljala tudi že o pleničnih vložkih, samo potem se mi zdi, da bo imel drekec še manj prostora v plenicah user posted image .

probaj še mullerjeve ,a ponoči ji devaš čaj ali mleko iz prse.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.7.2009 14:28:57 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

28.07.2009, 14:30

clock-img

Anonimen

Saj danes bomo še Mullerjeve kupili in sprobali ... upam da te bodo vredu user posted image .
Ponoči pa tamala zahteva mleko (AM) ... čaj ali voda ji nista zadosti. Je pa res, da tudi čez dan popije veliko vode (3-5dl). 

< Sporočilo je popravil Otika -- 28.7.2009 14:31:55 >

clock-img

28.07.2009, 14:33

clock-img

Anonimen

Mojemu samo Lidlove plenice ne premocijo ponoci. Pa se se vedno doji plus zdaj,ce je vroca noc se vodo pije.

clock-img

28.07.2009, 14:44

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Daj ji planičke od 11 kg dalje (oz. številko večje). Pri nas je to pomagalo.

clock-img

28.07.2009, 14:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: potepinček

A da bi? Mislim naša je tak drobižek, da se mi še te od 7 naprej velike zdijo ... samo 3jka so ji pa čisto čisto premale. Ja bom še to probala ... dobro da imajo pri sosedu enga pobalina, ki ima pleničke št. 4+
Samo je pa smotano tole kupovat cel paket plenic in upat, da so ok ... a veste katere plenice (poleg DM-ovih) prodajajo še po samo 2 pakirani skupaj?

clock-img

28.07.2009, 14:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Probaj z večjimi plenicami. Najin tudi ni debel, razen malo bolj buckastih nogic ampak, ker je plenica ponoči najbolj polna ima Pamperske 6 in ni nikoli bil moker.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.07.2009, 15:27

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

Tudi jaz ti svetujem malce večjo pleničko, če ima sedaj 4 probaj 4+.
drugače so pa vijolične FIXIES zakon, imajo jih v Baby centru, so sicer nekoliko dražje, ampak, če jih uporabljaš samo za ponoči še ni prehudo.

clock-img

28.07.2009, 15:42

clock-img

pf

pencil-img

4436

Tudi jaz ti predlagam Mullerjeve, ali pa pamperske kupljene tam.

clock-img

28.07.2009, 16:19

clock-img

Anonimen

Jaz ti posljem 2komada lidlovih kilaza od 11kg naprej,ce zelis.

clock-img

28.07.2009, 16:23

clock-img

Anonimen

Ali pa dve plenici user posted image . Vecjo cez manjso? Toliko, da ni vse umazano. Samo prav sit no, da dojencek v takem spi.

clock-img

28.07.2009, 16:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Samo prav sit no, da dojencek v takem spi.

Ja saj to mi je bilo pa najbolj grozno ... rjuhe bom že oprala sam da je mogla mala v tem spat user posted image .

clock-img

28.07.2009, 16:27

clock-img

Anonimen

skamp, hvala ... bomo najprej te mullerjeve probali, ko jih je moj že ravno kupil pa pol še 4+, če pa ne bo ok ... ta bom pa kontaktirala, ok?

clock-img

28.07.2009, 16:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Samo prav sit no, da dojencek v takem spi.

Ja saj to mi je bilo pa najbolj grozno ... rjuhe bom že oprala sam da je mogla mala v tem spat user posted image .

V bistvu vecja plenica ni resitev, jo je treba itak preoblect.
Verjetni bi bila boljsa resitev drugacna prehrana zvecer? Kaj pa je? Ali je samo na mleku?

clock-img

28.07.2009, 16:32

clock-img

Anonimen

Njen jedilnik je tak, da ima ob 9ih sadno kašico, ob 12ih kuhano kosilo (zelenjava, meso), ob 3h malico (kaka skuta, jogurt), ob 6ih kosmiči (ali polenta, gres) in pred spanjem (okrog pol 8ih) 210ml AM ... potem pa šeenkrat med 1 in 3-jo uro ponoči še 180ml AM.
A misliš, da bi bil kak drugačen jedilnik boljši?

clock-img

28.07.2009, 16:39

clock-img

Anonimen

Ne vem, samo razmisljam. Recimo pred spanjem nekaj takega, kar jo malenkost zapira, da ne kaka ponoci?

clock-img

28.07.2009, 16:42

clock-img

Anonimen

Mogoče banano za večerjo namesto koruze ali kosmičev?

clock-img

28.07.2009, 16:43

clock-img

Anonimen

Nekaj takega sem imela v mislih...ce ni banana pretezka user posted image .
Pocakaj na tiste, ki bolje obvladajo gosto hrane...jaz je ne.

clock-img

28.07.2009, 18:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Kaj pa recimo nepremočljive plenice? jaz imam eno tako racmanovo in je fajn; čeprav poleti malo prevroče ampak meni je pomagala pri starejpemu; pampersko gor in čez te gatke;

http://www.zibka.eu/si/produkti/otroske_plenice/item_97.html

ali

http://www.pleniceracman.com/si/previjanje-z-naravnimi-materiali/prekrivne-hlacke/mikropor-g59.shtml

clock-img

28.07.2009, 18:41

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

clock-img

28.07.2009, 18:45

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Probaj ji še povijalno plenico čez zavit, da bo plenička bolj tesno ob telesu in se ne bo premikala sem in tja.

clock-img

28.07.2009, 18:57

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Od neštetih so pri nas zalegle le Fixies sensitive.

clock-img

28.07.2009, 20:16

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: potepinček

Ja, pri nas isto.

clock-img

28.07.2009, 22:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.07.2009, 22:30

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

Rešitev so večje pleničke.Naš ima 10 kg,pa imam pleničke,ki so od 12 kg dalje in so super.Nič ne premoči.Pa ga pred spanjem podojim,pa še ponoči 1x. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem