writing-img

Pomoč.

clock-img

12.07.2005, 07:02

clock-img

chips

pencil-img

758

Joj kaj naj naredim,oz. s čim si naj pomagam spodaj me vse peče....
A bi morala it k G. da me pogleda in da kakšno kremo???:zmeden:
In kako ste kaj drugače??
Mene že 2 dni dajejo v trebuhu neki krči in istočasno me boli tudi križ.Nevem kaj bi bilo to???
Pa v noge so me začele tako boleti,da je joj,tudi v nogah me ponoči grabijo krči.
Joj,joj še ta teden in potem za 14 dni na dopust.Komaj čakam!!!

clock-img

12.07.2005, 07:14

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Za prvo pomoč si lahko daš obkladek iz navadnega jogurta. Jaz ponavadi vzmamem malo vate in gor vtrem žličko jogurta.

Drugače pa le k G :kuza:

LP Tia74

clock-img

12.07.2005, 07:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni pomaga tampon, namočen v navadni jogurt. Za zunanji del pa sem smela med nosečnostjo uporabljati kremo Canesteen, ker mi jogurt ni pomagal.

clock-img

12.07.2005, 07:47

clock-img

Anonimen

Primanjkuje ti magnezija, zato imaš krče v nogah. Pij donat, ali pa v lekarni kupi Magnesol (mislim, da se tako imenuje)

clock-img

12.07.2005, 09:41

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Proti krčem sem jaz pila šumeče tablete magnezij in kalcij. So mi pa svetovali, da ne skupaj, ker je slabša absorbcija. Zjutraj sem pila magnezij, zvečer kalcij. In je pomagalo, krči so se nehali. Sicer pa kakšne take stvari znajo svetovati kar v lekarni..

clock-img

12.07.2005, 10:32

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Proti pekočemu občutku spodaj lahko poskusiš z jogurtom ali pa Multi gyn gelom ali mazilom Canesten. Meni sicer to ni dosti pomagalo (me je v glavnem srbelo), tako da sem na naslednjem pregledu pri G omenila težavo in mi je dala neke vaginalete.

Glede krčev v trebuhu je meni pomagal počitek. Bolečine v križu niso nič nenavadnega v nosečnosti, kaj pomaga še nisem ugotovila - mene en dan boli, pa naslednji ne, pa...

Glede krčev v nogah - tudi jaz sem si kupila šumeče tablete magbnezija in kalcija, pa mi to res pomaga.

clock-img

12.07.2005, 12:44

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz bi ti pa glede na to, da greš za 14 dni na dopust svetovala, da greš prej še h G na en pregled, da boš bolj mirna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem