cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč, prehitro po CR??

clock-img

22.11.2010, 17:27

clock-img

Anonimen

Po slabih 7 mesecih po Cr sem zanosila, prvega pregleda še nisem imela se pa bojim, ker obstaja družinska tradicija dvojčkov da sem zanosila z dvojčki.
Ali v tem primeru  upajo tvegati in speljati nosečnosti do konca, ali se dvoplodna nosečnost le ne razlikuje toliko od enoplodne.
Je kje katera s podobno izkušnjo?
Je ta malo zgodnja zanositev po Cr res riziko?
Poznam par primerov ki so donosile bp.
Svetujte...

clock-img

22.11.2010, 19:16

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Pojdi k ginekologu. Tukaj ti nobena ne more dati zagotovila, da bo vse v redu. Kritik pa verjetno tudi nočeš slišati.

clock-img

22.11.2010, 21:09

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

takole je: meni je bilo receno in poudarjeno, da eno leto po CR ne smem zanosit in ne eno leto ne smem rodit-to so verjetno rekli tudi tebi.

ce in ko bos sla h G noseca tako hitro po CR, ti ne bo rekla, da moras splavit, ker je prehitro; odlocitev bo tvoja. mislim pa, da ti kaj novega ne bo povedala, kot ti je bilo ze receno po CRju... maternica se ni cisto zaceljena in nek riziko obstaja-kar spet ze ves...

so primeri, ki so bp donosle, so pa primeri, ko se je sfizilo v drugem ali tretjem tromesecju nosecnosti...

srecno user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

23.11.2010, 10:17

clock-img

Anonimen

Zanimivo je da meni osebno in mislim da tudi nobeni v sobi ni v porodnišnic nobeni prav nič rekel o tem letu dni, prav tako ne moj ginekolog.
Torej tudi med nami obstajajo razlike ali?
Vse kar sem zvedela o tem sem na netu, mogoče drugače sploh nebi bila prestrašena.

clock-img

23.11.2010, 10:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

meni je G rekla, da absolutno ne priporoča zanositev prej kot 6 mesecev po CR, ker toliko časa rabi tkivo, da je ok.

7 mesecev je torej že "varna doba".

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.11.2010, 18:56

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

res je, da sem jaz mela urgentni CR. ampak tudi punca, s katero sem lezala na intenzivni prvi dan in kasneje v sobi, je dobila ista "navodila", ceprav je pa ona mela napovedan CR...

ce pa ti nihce ni nic rekel, pa le pojdi do svoje/ga G in naj ti pove oz. svetuje, kako naprej (ker-ja, nismo si vse enake)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

23.11.2010, 22:41

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Sem imela napovedan CR...in na prvem pregledu po porodu me je G prašal, če že načrtujemo drugegauser posted image  in tudi znanec, ki je G, je rekel, da brez problema lahko spet zanosim.

clock-img

26.11.2010, 21:09

clock-img

carly

pencil-img

895

Meni je po cr na rednem pregledu rekla da mora biti med porodoma eno leto razlike, še raje pa da vidi da je leto in pol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem