writing-img

Pomoč,ušesa pri otroku

clock-img

12.01.2011, 09:35

clock-img

Precious

pencil-img

524

Zanima me,če bi ve šle v tem primeru k zdravniku. Sem v dilemi,pa mi boste pomagale ,da se odločim. Ne vem a naj počakam še eno večer,ali naj grem kar danes popoldan k pediatru.
Sin  je imel že parkrat vnetje ušesa,podnevi je bilo ok,ponoči pa je bil bolj tečen,malo jokal.No,danes ponoči pa takšen jok ,da ga boli uho user posted image   šele po daleronu je lahko zaspal. Zdaj pa pravi da ga ne boli več.
Pediatra imamo daleč in ne vem če bi počakala ali naj se kar danes odpravimuser posted image  

clock-img

12.01.2011, 09:41

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Če vročina ne pade in ga tolk boli, da joka sigurno k zdravniku. Sicer pa ni nujno da bo dobil antibiotike, eni pediatri zagovarjajo da se vnetje pozdravi v parih dneh tudi brez.

Jaz bi šla na tvojem mestu vseeno, saj se mu očitno ponavlja, pa še boli ga.

clock-img

12.01.2011, 09:43

clock-img

Precious

pencil-img

524

Nima vročine in tudi nikoli je ni imel. Je pa to prvo vnetje  spet po 2 letih.

clock-img

12.01.2011, 09:57

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz bi ga peljala, moj je ravnokar prebolel izlivno vnetje brez vročine.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

12.01.2011, 10:08

clock-img

Precious

pencil-img

524

user posted image koala pa je jokal samo ponoči?? Po eni strani nočem brezveze otroka peljat tam in delat gužvo,po drugi strani pa se bojim da je tako kot je bilo pred leti,podnevi je bil čistk ok,ponoči pa žurka .

clock-img

12.01.2011, 10:13

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Ne vem zakaj se toliko sprašujete ali peljati otroka h ped ali ne. Kaj vas pa stane? OK, lahko zboli zaradi viroznih otrok v čakalnici, to je res. Ampak, če sumiš, da nekaj ni ok-samo gas. Jaz osebno se nikoli ne sekiram, ali delam komu gužvo v čakalnici ali ne. Konec koncev zdravstvo še kako plačujemo.

clock-img

12.01.2011, 10:17

clock-img

Precious

pencil-img

524

Me stane in to je zdravje otroka. Ker ima oslabljen imunski sistem.
Sprašujem zato,da se lažje odločim user posted image

clock-img

12.01.2011, 10:20

clock-img

koala

pencil-img

5539

precius  jokal je ponoči, zjutrja pa mu je že tekel gnoj iz ušesa. Jaz bi šla v vsakem primeru se pokazat, če ima oslabljen imunski sistem pol pač prosi da vaju izolirajo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

12.01.2011, 10:39

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

Ja potem pa kar hitr v avto... Kaj pa če ima hudo vnetjeuser posted image , posledice so lahko trajne..

clock-img

12.01.2011, 10:50

clock-img

Precious

pencil-img

524

Putka tako hudo pa ni,saj pravi da ga kot ponavadi ne boli več in je čist ok user posted image

clock-img

12.01.2011, 11:47

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lahko da je prehlajen in ponoči, ko je ležal, mu je sluz pritiskala na uho in ga je zato bolelo. Ni nujno,da je uho vneto. Lahko pa pride še do tega, zato mu čisti nosek kar se da redno.

clock-img

12.01.2011, 18:25

clock-img

Precious

pencil-img

524

Poročilo: smo šli,oba ušesa vneta,s tem da je desno zel omalo,levo pa fajn. Dobili ab. Zdaj me pa zanima a je dovolj 1 flaška hiconcila?

clock-img

12.01.2011, 19:39

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

izračunaj glede na odmerek. pri nas je imela 13 kg, pa je bilo premalo ena steklenička.

clock-img

13.01.2011, 14:11

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

Sprašujem zato,da se lažje odločim user posted image

Čakaj, saj to sem ti napisala. Mamica,imaš instinkt, ki ti pove, kdaj je tvoj otrok tako bolan, da mora k zdravniku. preko compa lahko pametujemo do nezavesti, ne vem kako se potem lahko lažje odločiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem