cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč-izbruha ves antibiotik!

clock-img

25.02.2005, 20:13

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Pozdrav,
Moj Samuel ima vneta ušesa(samo levo)pa mu je zdravnica včeraj predpisala antibiotik Zytrocin(jemlje se ga pet dni na 24ur),verjetno zato,ker je pred tremi tedni tudi imel vneta pa oba ušeska in je jemal Hiconcil..
Problem pa je v tem,da mi ta Zytrocin takoj zbruha,ker ima res ogaben okus-sem tudi sama probala..zdej pa ne vem kaj naj naredim,kaj bi ve naredile na mojem mestu?
lp,Sarita

clock-img

25.02.2005, 20:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz bi verjetno najprej klicala v lekarno in vprašala, če mu ga lahko zmešam s kakim sokom, čajem, mogoče samo medom,..., da bo mal boljšga okusa (če v priloženih navodilih nič ne piše o tem). Če pa to ni mogoče pa bi klicala pediatra, če lahko predpiše kak drug sirup z enakim učinkom. :zmeden:

LP

clock-img

25.02.2005, 22:20

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mislim, da ti lahko predpišejo katerega drugega...

clock-img

26.02.2005, 15:03

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mislim, da antibiotikov ne smeš zmešati s čajem:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem