writing-img

Pomoč-izostanek menstruacije

clock-img

16.05.2008, 23:30

clock-img

Pettrina

pencil-img

6

user posted image Ojla,

menstruacija mi zamuja 13 dni in še vedno je nisem dobila. Prejšnji teden ste mi ze svetovali, in sem klicala ginekologinjo in je sestevala neke dneve in je rekla da moram do ponedeljka pocakati..nisva delala nic na user posted image  in je skoraj nemogoce, da bi bila noseca...upam,da nisem, ker nisva nic planirala.

Ali je dejansko mogoce res, da mi zaradi jemanja antibiotikov zamuja. Se nikoli mi ni tako dolgo?

Zaskrbljena:-(

clock-img

17.05.2008, 05:37

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

pojdi v lekarno po test in boš vidla. pa veliko sreče

clock-img

17.05.2008, 08:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Uh, 13 dni pa še nisi naredila testa?

clock-img

17.05.2008, 08:56

clock-img

naske

pencil-img

2

mislim,da bos s testom 100% ali pa pojdi h ginekologu. ni receno, da si noseca, lahko ti zamuja, ker si zivcna. pojdi v dm in si kupi test, ki ga lhko opravis kadar koli, zdaj bo sigurno pokazalo.... karkoli pac, pa srecno!

clock-img

17.05.2008, 12:21

clock-img

*m*t*

pencil-img

30

naredi tesi in se prepričaj!
drugače pa kt nimajo več takega učinka, če jemlješ poleg njih še antibiotike. bi se morala še dodatno zaščititi, če še ne želiš user posted image .

clock-img

17.05.2008, 21:08

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz bi test naredila že če bi mi zamujala 3 dni..pojdi v lekarno in naredi test ker močno dvomim da bi antibiotiki uplivali na..vse je možno da si noseča..v glavnem sporoči nam..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem