writing-img

Pomoč-kako z ventilacijsko pečico

clock-img

17.06.2008, 14:40

clock-img

nežka

pencil-img

289

Od nedavnega imam Whirlpool pečico brez navodiluser posted image .
Saj približno mi je jasno, kako in kaj, a vseeno: kdaj pečete z ventilatorjem, kdaj pa brez njega?
Pa še to: ima katera kakšna navodila za njeno uporabo - ker predvidevam, da se vse Whirlpool pečice uporabljajo po istem kopitu, z malo dostopanja. Ta moja je čisto enostavna, le tri okrogle gumbe ima in to je to.

clock-img

17.06.2008, 15:16

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz imam tudi ventilacijsko. Predvsem je super, ko pečem kako kvašeno testo, pri katerem je super, če na začetku prvih nekaj minut daš na ventilacijo, da se hitreje testo dvigne(podobno pri biskvitih in v glavnem pri pecivu nasploh).
Drugače pa tudi pri peki musake, lazanje je super. Če pa pečem piščanca oz. pečenko, pa izklopim ventilacijo, ker je tam maščoba zraven v pekaču in bi mi pol preveč popacalo pečico, pa dam raje navadno pečenje.

Če želiš, pa še kar vprašaj kaj...
LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

17.06.2008, 15:18

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Aja, pa še to,user posted image ...ventilacijska pečica hitreje speče, zato vedno daj cca. 20-40oC manj kot pri navadnem pečenju. Sicer pa vaja dela mojstra...boš poskusilauser posted image  in vidla če se ti bo kaj kdaj zapalilo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

17.06.2008, 15:19

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Poskusi tukaj

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem