cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina

clock-img

20.09.2010, 21:07

clock-img

neli365

pencil-img

257

6. sept. je dobil v nedeljo temp. 39,5, po svečki je padla takoj. Prejšnjo soboto je spet dobil nenadoma zvečer 39,5 temp., sem mu dala svečko, vročina je padla takoj in se ni ponovila. Mali je skozi prehlajen, mu iz nosa teče, malo kašlja in kiha. Ta petek je imel zopet temp.,in v soboto,ampak to samo zvečer. Včeraj je ni imel, danes pa spet. S tem da je mali normalen, isto živahen, le ješč je manj. Tudi prehlad je skozi enak.
Mož sumi na zobe. 
Nekaj se ga hoče lotit pa se ga ne more ali kaj je to?

clock-img

20.09.2010, 21:09

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pelji ga k zdravniku, naj mu odvzamejo kri.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

20.09.2010, 21:10

clock-img

neli365

pencil-img

257

Zdaj vmes je dobil  petke ali štirice zgoraj, ne vem točno noče pokazat. Pa zob ni ne pusti umivat niti pod razno.

clock-img

20.09.2010, 23:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

lahko da so zobki. a kaka kaj bolj pogosto in tekoče? spi bolj nemirno?

clock-img

21.09.2010, 08:31

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Jaz bi šla k zdravniku. Mislim, da za vročino niso krivi zobki, ampak neko (bakterijsko?) vnetje, ker tako visoka vročina se pri zobkih ne pojavi.

clock-img

21.09.2010, 08:58

clock-img

tilči

pencil-img

4202

starejsi sin,ko je dobival petice,je imel 3 dni visoko vrocino.Nobenih drugih znakov,le vrocina,pa se to samo ponoci.

clock-img

21.09.2010, 09:01

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: neli365

6. sept. je dobil v nedeljo temp. 39,5, po svečki je padla takoj. Prejšnjo soboto je spet dobil nenadoma zvečer 39,5 temp., sem mu dala svečko, vročina je padla takoj in se ni ponovila. Mali je skozi prehlajen, mu iz nosa teče, malo kašlja in kiha. Ta petek je imel zopet temp.,in v soboto,ampak to samo zvečer. Včeraj je ni imel, danes pa spet. S tem da je mali normalen, isto živahen, le ješč je manj. Tudi prehlad je skozi enak.
Mož sumi na zobe. 
Nekaj se ga hoče lotit pa se ga ne more ali kaj je to?

Take simptome  - vročina samo ponoči in boleča usta, ni mogel jesti razen tekočega - je imel moj brat pri 40 -ih. Diagnoza : mononukleoza.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

21.09.2010, 20:53

clock-img

neli365

pencil-img

257

Pristali smo na Hiconcilu, je močno prehlajen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem