cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč - bolniška

clock-img

05.02.2009, 12:52

clock-img

LERO

pencil-img

828

Komisija mi je odobrila bolniško do 10. 2., problem pa je, da imam 11. 2. pregled in mi bodo bolniško verjetno podaljšali. Če grem, jaz v sredo pred pregledom delat, morajo mojo zamenjavo dati na borzo. Šefa pa skrbi, da potem spet 1 mesec ne bodo upravičeni do nadomeščanja.
Kaj naj naredim????

clock-img

05.02.2009, 13:02

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

S šefom se dogovoriš, da boš ta čas doma. Če ti podaljšajo bo ok, drugače pa za te dni koristiš dopust ali ure.

clock-img

07.02.2009, 12:30

clock-img

jana banana

pencil-img

147

Mah kje. Isti primer bil pri meni. Poklicala G in rekla, da imam pregled po preteku bolniške, zato me je naročila 1 teden prej, da mi je napisala nov bolniški list.
Če to ne bi šlo, bi šefu rekla naj mi piše začasni dopust, dokler ne dobim odločbo od komisije. V kolikor bo odobrena, mi bo namesto dopusta pisal bolniško, v koliko pa zavrnjena, bo pač pisano od 11.2. do časa prejema odločbe, da sem na dopustu, pol bi šla pa delat.

Sploh ni panike. Vse se da zment.

clock-img

07.02.2009, 12:49

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Jaz sem v takem primeru klicala ginekologinjo, če lahko koga pošljem da pride iskat papir za bolniško. In se je vedno dalo zrihtat...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

07.02.2009, 22:55

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Opa, sem površno prebralauser posted image , Klaudia ima prav....sem mislila, da čakaš na odločbo od komisije in ne veš, če bo podaljšano ali ne....sorry še 1x.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni