writing-img

Pomoč - kaj naj kupim???

clock-img

01.03.2005, 07:56

clock-img

MALA79

pencil-img

14

Lepo pozdravljene. Rabila bi vašo pomoč in sicer; prijateljica ima naslednji teden 30. roj.dan in ne vem kaj ji naj kupim??! Ne bi rada nekaj preveč dragega bi pa vseeno rada nekaj kar ji bo ostalo v spominu še kar nekaj časa. Saj veste 30. ne bo nikoli več stara. Kaj mi predlagate???

Hvala mala79

clock-img

01.03.2005, 08:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Mogoče kakšen nakit iz poldragih kamnov?
Kakšno dobro knjigo? Lep svetlični aranžma s trajnico?
Odvisno od njenih hobijev, lastnosti??:rozica:

clock-img

01.03.2005, 08:18

clock-img

Ata Smrk

pencil-img

15

Mogoče masaža v bližnjem zdravilišču. Pri 30-ih to dobro dene.

Cena: 6.000 - 10.000 SIT odvisno od vrste masaže.

clock-img

01.03.2005, 09:04

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Ata Smrk:bravo::bravo::bravo:

Pa tudi,kakšen bon za kozmetični salon ne bi bil slab:rozica::rozica:

clock-img

01.03.2005, 09:24

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

odvisno kaj ima rada. jaz ponavadi podarim kak kos unikatnega nakita, sliko, morda šal od kakega slovenskega kreatorja,... te stvari niso tako zelo drage, so pa posebne in ostanejo za vedno. na tem mestu ne smem delat reklame, lahko ti pa na privat povem par trgovinic v LJ, kjer imajo take reči. ...je pa zelo odvisno od osebe, ki ji podarjaš...

clock-img

01.03.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Jaz bi kupila, če bi bilo primerno za njen okus, en tak odštekan srebrn prstan s kakšim velikim kamnom ali čimpodobnim. Veliko in odštekano.

clock-img

01.03.2005, 11:01

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

nakita bo dobila dovolj od sorodnikov, potem se je pa težko odločit, kaj nosit...vem, ker imam sama takšne probleme
ne vem kako je s stanovanjem - kakšna posebna slika z okvirjem ali drug unikaten izdelek, 30 je le 30, razne masaže ipd lahko podariš tudi za "navaden" rojstni dan, ker te stvari minejo in se pozabijo

clock-img

01.03.2005, 11:23

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Polet z balonom, tajska masaža.

clock-img

01.03.2005, 17:57

clock-img

Anonimen

Srebrnih stvari od sorodnikov gotovo ne bo dobila, pač pa zlato. In tak prstan, ki ga imam jaz v mislih, itak lahko nosiš ob posebnih priložnostih, takrat, ko itak izbiraš, kaj boš oblekel in kot dodatek uporabil za zraven. Ampak vsak ima res svoj okus.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem