writing-img

Pomoč - prsi ne bolijo več

clock-img

10.01.2007, 10:12

clock-img

Anonimen

Sem v 15 tednu. Prejšnji teden sem bila na UZ, plod je bil živahen. Čez noč pa so me nehale boleti prsi, le bradavice so še občutljive, če jih stisnem. Edino kar je, je prisoten izcedek iz prsi. Nekatere pišejo, da so jih pri odmrtju ploda nehale boleti prsi. Ker imam slabe izkušnje iz prejšnje nosečnosti, me je grozno strah, da se je spet kaj takega zgodilo. Kdaj so vas nehale boleti prsi, so vas bolele celo nosečnost?

clock-img

10.01.2007, 10:15

clock-img

corfu

pencil-img

3829

V prvi nosečnosti so me bolele do nekje 12 tedna, potem so me prenehale boleti.
V drugi nosečnosti pa so postale polne in boleče v trinajstem tednu, pred tem me niso bolele nič.

clock-img

10.01.2007, 10:18

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Pozdravljena!

Tudi mene so nekje v 4. mesecu prenehale boleti prsi, ampak se res nikoli nisem vprašala zakaj. Pač, tako je, sem si rekla. Sedaj sem noseča 6 mesecev in je otrok zelo živahen.

Ne skrbi, samo optimistično naprej in lepo nosečnost ti želim user posted image

clock-img

10.01.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

Bodi vesela, da so te nehale boleti, vsaj meni je blo to precej zoprno.
Vsi znaki pač niso prisotni skozi celotno nosečnost, nič takega ni.
Črne misli na stran, punca, vse bo v redu! user posted image

clock-img

10.01.2007, 10:32

clock-img

total

pencil-img

4453

Mene pa sploh bolele niso nič.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.01.2007, 10:58

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Tudi mene so zelo bolele na začetku, potem pa so me nekje v začetku 2. trimestra nehale bolet. Izcedek iz prsi je že dober znak, da se ti že pripravlja mleko. Kar optimistično naprej, lepo user posted image  ti želim.

clock-img

10.01.2007, 13:07

clock-img

petra a

pencil-img

2070

mene tudi niso nič bolele

clock-img

10.01.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

Evo, jaz sem v 9 tednu, pa mi sploh se še niso napihnile. Še vedno so kot čajne vrečke od prejšnjega poroda. Pa skoz čakam, kdaj sem bom lahko spet bahala z oprsjem user posted image . PA nič. Pri 1. nosečnosti, sem pa že na začetku mislila, da mi jih bo razneslo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem