writing-img

Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle

clock-img

12.04.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Prosila bi, če katera ve koliko stane ta vreča v trgovini. Na BC strani so za Buzza in za Speedyja po 70€, za Freestyla pa nič ne piše.
Hvala!

clock-img

12.04.2009, 18:04

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Vse pašejo tudi na Freestyla. Drugače sem pa v BC v Šiški vidla, da imajo prav od freestyla, samo v temno modri in bež barvi, so pa po 40 €. Preverjeno pred 1 mesecem.user posted image

clock-img

12.04.2009, 19:47

clock-img

Anonimen

Ne to vem, da vse pašejo nanj ... samo imam doma od frestyla vrečo pa bi jo prodala, samo zdaj ne vem kaka je cena nove vreče. Se mi pa zdi, da je enkrat prodajalka rekla, da je okrog 80€, samo nisem sigurna ... ker tale cena 40€ se mi zdi rahlo smešna, glede na to da je ta vreča enako dobra, če ne še boljša in večja kot one za Buzza ali Speedyja.

clock-img

12.04.2009, 19:55

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Ne čist zares, mene je tud malo presenetilo, ampak se mi zdi da freestyle ne delajo več (al sem se pa zmotla), zato so vreče cenejše. Pa samo določene barve. Jaz sem tudi hotla kupit rabljeno, pol sem pa vidla da se ne splača. 

clock-img

12.04.2009, 20:14

clock-img

barika

pencil-img

6448

MEn se zdi, da sem dala za to vrečo nekje 45€, več sigurno ne.

clock-img

12.04.2009, 20:24

clock-img

Anonimen

O, hudo! Ja pol bo pa tista punca, ki jo bo kupila dobila ful dobro vrečo, za ful malo denarja user posted image .

clock-img

12.04.2009, 21:17

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem jo gledala jeseni v BC pa je bila okoli 48 evrov. Nova. Skoraj za pol je bila cenejša od ostalih od Quinnya.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem