writing-img

Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek

clock-img

12.06.2008, 12:56

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

A je mogoče katera že dobila danes nakazanouser posted image user posted image user posted image Na strani csd lj-šiška piše, da bo 12.6., ampak pri meni ni še nič, pa ponavadi nakazila iz csd dobim že okol 10h!

clock-img

12.06.2008, 13:04

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mogoče pa je nakazilo 20. v mesecu user posted image
Sem 3 leta nazaj rodila - 12.6., denar pa sem dobila nakazan po rojstvu (mislim, da je bil 20., če pa je izplačilo dvanastega, pa sem dobila cel mesec kasneje - ne vem več točno, a če te zanima, lahko grem iskat papirje nazaj)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2008, 13:06

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

lelaval, vse najboljše tvoji tamičkeni! user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Hvala Naja za čestitke user posted image . Je že najstarejša imela 14 dni nazaj RD, pa ga še nismo praznovali, ker je meni dan prej umrla mama user posted image . Tako, da bomo še oba rojstna dneva "spravili pod streho" v tem tednu - res da zame bolj z žalostnim priokusom, a otroci naj uživajo v svojih RD, saj niso oni krivi za ta dogodek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2008, 13:22

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Samo meni je uslužbenka csd rekla, da ker sem oddala vlogo v maju, dobim nakazilo v juniju. Na strani csd lj šiška imajo predviden datum izplačila za pomoč ob rojstvu otroka na današnji dan! Ej, nimam pojma.....user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Samo meni je uslužbenka csd rekla, da ker sem oddala vlogo v maju, dobim nakazilo v juniju

Mislim, da se upošteva en datum, ko oddaš (če se ne motim 15. v mesecu), da če do tega datuma oddaš, dobiš v naslednjem mesecu, če ne pa mesec kasneje. Ne vem več točno.

clock-img

12.06.2008, 13:30

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Lelaval, ne vem več nič... do 14h še počakam, če pa do takrat ne bo, potem predvidevam, da danes več ne bo...

Vlogo pa sem oddala 14.5.

clock-img

12.06.2008, 13:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem šla zdaj iskat papirje.
4.5. sem vložila vlogo, 6.5.  pa je bila izdana. Na bančnih ispiskih pa sem našla, da je bilo nakazano 14.6.  - sem si zapomnila le to, da je bilo nakazano le po porodu user posted image . Sem pa rodila prej - PDP sem imela 20.6.

clock-img

12.06.2008, 13:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A odločbo si že dobila?

clock-img

12.06.2008, 13:34

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Ti le ni dalo miru, da si mogla it brskat po papirjih, a??? user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:35

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

A odločbo si že dobila?

Ja, izdana je bila 21.5, dobila pa sem jo tudi enkrat v maju, samo ne več čisto točno kateri dan.

clock-img

12.06.2008, 13:50

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ti le ni dalo miru, da si mogla it brskat po papirjih, a???

Točno tako user posted image user posted image
Vlogo si dobila, samo manjka datum izplačila, a ne? user posted image
Sem ti napisala, da sem dobila 14. nakazano, zdaj pa presodi, ali počakaš še kak dan, ali pa kar pokliči na CSD in vprašaj kdaj je izplačilo.

clock-img

12.06.2008, 13:57

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

N A K A Z A N O !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2008, 14:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

N A K A Z A N O !!!!!!

user posted image  user posted image  Samo počakat si morala, da je ura odbila 2 popoldne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem