writing-img

Pomoč pri čiščenju...

clock-img

01.11.2008, 21:13

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

vem, da je malo možnosti, pa bom vseeno probala še tukaj:

Iščem punco/gospo, ki bi mi 1x na teden prišla pospravit po stanovanju in zlikat. Pa ne vem, kje naj začnem iskat. Mal sem vprašala po soseki, pa nihče nobene ne pozna. user posted image   Sem pa iz Žalca.

Če ima katera kakršnokoli uporabno informacijo kako se lotit iskanja, ali pa celo pozna koga... 
Hvala!

clock-img

01.11.2008, 23:39

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tako kot si tukaj napisala daš oglas v časopis!Tako sem jaz dala pred leti in dobila eno super gospo!je bilo pa malo tečno,ker mi je ene 3 tedne telefon zvonil cele dneve,ker so ženske hotele prit čistit.Najbolje,da zraven dopišeš uro kdaj naj te kličejouser posted image

clock-img

02.11.2008, 12:07

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Joj Janeja, prav na Ringaraji je ena ful jamrala kako ne dobi dela in kako se stiska cela njena druzinica v eni mali sobici...pod financne dileme stasevstva mislim da je pisala v sklopu Partnerstvo. Ja kje je zdej ta decva?? Mogoc bi ji bla pa to resitev? Pa se nekje s Stajerske je tko da mogoc pa rata in bo za obe fajn...ne vem, skusam sam  pomagat obema, upam, da uspe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem