writing-img

Pomoč pri doživljanju nosečnosti

clock-img

19.03.2014, 12:43

clock-img

ratedr

pencil-img

1

Pozdravljeni! Sem Ana in obiskujem 4. letnik gimnazije. Pri psihologiji obravnavam temo Doživljanje nosečnosti, kjer moram napisati seminarsko nalogo. Če vam ni odveč, bi vas prosila da si vzamete nekaj minutk in izpolnite naslednjo anketo:
https://www.1ka.si/a/37962

Najlepša hvala! :)

clock-img

19.03.2014, 12:52

clock-img

saruška

pencil-img

620

evo, sem hotela rešit, a glej ga zlomka - zatakne se že pri drugem vprašanju! Kaj kliknemo tisti, ki smo na koruzi?

clock-img

19.03.2014, 12:55

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Isto tukaj... user posted image Škoda mojega časa za anketo, za katero se je celo avtorici očitno zdelo škoda lastnega časa. user posted image

clock-img

19.03.2014, 12:59

clock-img

asyka

pencil-img

475

Popravi anketo, če želiš verodostojne podatke... Za začetek razdelaj 2 vprašanje, nato bi jaz bolj podrobno obdelala zaključeno šolo, razen če ti je to postranskega pomena (ampak potem kamot spustiš ta podatek)... Zaradi lažje obdelave pa ti svetujem tudi kakšno vprašanje več izbirnega tipa, ker toliko kot je različnih ljudi toliko boš tu dobila različnih odgovorov. Ne boš mogla posplošiti, je lažje če si vzameš 5 minut več in narediš vprašanja izbirnega tipa, dodaš še točko drugo, če si kaj pozabila ali pa komu nič ne ustreza in potem dodaš podvprašanje zakaj. Enostavno boš sebi olajšala delo.

Mogoče še dodam, da si zelo slabo poslušala v šoli, ker to kaj si ti tukaj dala, kot anketa, sploh ni anketa ampak intervju. In tega upam, da veš ne moreš množično razdelit in ga vrednosti enako kot anketo, ker enostavno to ni isto...

< Sporočilo je popravil asyka -- 19.3.2014 13:00:42 >

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

19.03.2014, 13:11

clock-img

Pia*

pencil-img

644

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Popravi anketo, če želiš verodostojne podatke... Za začetek razdelaj 2 vprašanje, nato bi jaz bolj podrobno obdelala zaključeno šolo, razen če ti je to postranskega pomena (ampak potem kamot spustiš ta podatek)... Zaradi lažje obdelave pa ti svetujem tudi kakšno vprašanje več izbirnega tipa, ker toliko kot je različnih ljudi toliko boš tu dobila različnih odgovorov. Ne boš mogla posplošiti, je lažje če si vzameš 5 minut več in narediš vprašanja izbirnega tipa, dodaš še točko drugo, če si kaj pozabila ali pa komu nič ne ustreza in potem dodaš podvprašanje zakaj. Enostavno boš sebi olajšala delo.

Mogoče še dodam, da si zelo slabo poslušala v šoli, ker to kaj si ti tukaj dala, kot anketa, sploh ni anketa ampak intervju. In tega upam, da veš ne moreš množično razdelit in ga vrednosti enako kot anketo, ker enostavno to ni isto...

Točno to sem ti hotela sama predlagati. Anketa je nekaj popolnoma drugega.

clock-img

04.04.2014, 09:11

clock-img

SU

pencil-img

919

res zelo "skopa" in "splošna" anketa. premalo dodelana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem