writing-img

Pomoč pri kopanju

clock-img

19.12.2006, 19:12

clock-img

majda12

pencil-img

183

Zanima me če katera uporablja pri kopanju kar mandljevo olje,in ali ga daste kar v banjo,da ga ni potrebno milit pa še to kaj uporabljate za glavo moj je star pet tednov.LPuser posted image user posted image  

clock-img

19.12.2006, 19:18

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz mila ne uporabljam. Samo za laske sem enkrat uporabila šamponček od Mustele, ker je bil namazan z oljem, da je šlo dol. Drugače pa par brizgov oljčka, pa je.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

19.12.2006, 21:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uporabljam oljno kopel Babylove, že pri taprvem sem jo. Če sem dala čisto olje, se je obesilo na rob čebra, kopel se pa razporedi po vsej vodi. Fino je tudi, da ga potem sploh ni treba mazati. V bistvu nisem nobenega otroka še nikoli namazala s kakšno kremo, če prav pomislim. Navadno (milno) kopel uporabim samo, ko mu umijem še laske, to je pa na kakšne 3-4 tedne, je bolj med plešastimi.

clock-img

20.12.2006, 07:44

clock-img

Clody

pencil-img

578

Oj,

jaz dam vedno par kapljic mandljevega ojla v banjico, da ima potem mehko kožo. Pazi, da ga ne boš dala preveč, ker bo potem čisto masten.
Drugače pa se enkrat tedensko namilimo z milom za dojenčke, tudi po glavi!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

20.12.2006, 08:09

clock-img

majda12

pencil-img

183

Hvala za odgovore,pa lep dan.user posted image user posted image

clock-img

20.12.2006, 11:59

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Ko je bila naša tako majhna, smo uporabljali navadno trdo milo za dojenčke. Kopali smo jo vsak dan, z milom pa smo jo kopali vsak 3. dan. Drugače pa nekaj kapljic oljne kopeli (mi smo imeli Niveo) v banjico in to je bilo vse. Če nimate nobenih težav s kožo pa čimmanj kozmetike uporabljat, ko so tako majhni.

clock-img

22.12.2006, 20:55

clock-img

tinkaf

pencil-img

9

Naš mali je star 6,5 m in ga kopamo vsak dan, od tega milimo enkrat na teden. Vsake toliko ga kopamo brez miljenja v kamilicah ali hrastovem lubju. Kadar ga milimo, mu z milom umijemo tudi glavo. Zaenkrat zorej še nič šamponov. Se mi pri teh malčkih še ne zdi potrebno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem