writing-img

Pomoč tiste,ki ste jedle primolut!

clock-img

19.07.2006, 12:21

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene!

KOt veste sem že drugi M na primolutu,ker mi urejajo M.Prejšnji mesec sem šesti dan nehala jemati tabletke,ker se mi je pojavil rjavkast izcedek in mi je moja G rekla,naj preneham,da bom dobila M.
Sedaj danes imam že četrti dan tabletke torejk jih še morem jemati 6dni in danes sem začutila neke blage krčeče v spodnjem delu trebuha.Kaj menite se pripravlja mogoče na M?Ali je tole lahko znak,da sem v času O ker opažam veliko sluzi?

Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.07.2006, 18:00

clock-img

Anonimen

Ne vem, če ti bom kaj pomagala... Jaz sem enkrat vzela primolut za sprožitev ciklusa. Jedla sem ga 3 dni. Potem naj bi začela po 5 dneh po prenehanju jemanja krvaveti, pa nisem. Ves ta čas sem imela v spodnjem delu trebuha cel "rave party". Pa bolelo me je tudi kar dobro. 10 dan po prenehanju jemanja, se je pojavila user posted image , ki je bila zelo močna in boleča. Sprva se je pojavila samo nekakšna rjavkasta sluz, potem se je pa ulilo...

clock-img

20.07.2006, 08:08

clock-img

Smrekica

pencil-img

98

Zdravo,

Jaz sem jedla Primolut 10 dni in točno čez 2 dni je prišla M, tako da podobnih izkušenj nimam.

clock-img

20.07.2006, 11:47

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Meni je moj G rekel, da primolut ne spodbudi ovulacije user posted image Možno pa verjetno vseeno je, tako da, veliko srečeuser posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

clock-img

20.07.2006, 11:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Vem,da primolut ne vzpodbudi O jaz sem naravno v času O in me najbrž za tole špika.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

20.07.2006, 13:27

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Potem naj te pa ornk špikne, ne?user posted image user posted image

Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image , jaz pa še nekako čakam in upam, da O bo

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem