writing-img

Ponaredki

clock-img

31.01.2008, 21:49

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Torej ponaredki jih nosite, zakaj ja , zakaj ne?
Sama jih ne nosim, če nimam  za LV torbico jo ne kupim.Ne grem recimo v Benetke in jo potem kupim za 20 eur.Enostavno si stvar kupim originalno, če moj žep doseže, saj ne kupujem za to, da bodo drugi videli,ampak za mojo dušo.

clock-img

31.01.2008, 22:00

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Jaz tud kupujem originale - če pa so zame predragi si pač kupim drugo znamko, ki je ugodnejša. Mam kr meje - 160 eur za Hugotovo majčko mi je mal tu mač, za ful lep plašč od Hogota pa bi dala 500 eur.

Drugač pa so "moje" znamke: Esprit, Lacoste, čevlji Geox, Nike, veliko tudi kupujem v Zari, S Oliver, Street One, včasih še Benetton, tommy hilfiger.

Sem pa cujnarca - vedno bi kako novo mela user posted image

clock-img

31.01.2008, 22:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

luis vuitton ima lahko torbice po 20€ pa je ne bi kupila, ker mi ne sedejouser posted image user posted image SPLOHuser posted image user posted image

clock-img

31.01.2008, 22:10

clock-img

Anonimen

Ne ne nosim ponaredkov, niti približno. Mi je totalno ceneno to.
Se mi zdi da ponaredke nosijo bl "vanabe bogataši". Kao glej kolk mamuser posted image ......pa vsak z možgani na tri kilometre opazi da je ponaredek.

clock-img

31.01.2008, 22:10

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

To je samo primer, a bi kupila fake colmarjev kombinezon v katerem bi švicala ali ne.

clock-img

31.01.2008, 22:13

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz pa nosim tudi ponaredke, če mi je stvar všeč.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

31.01.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

To je samo primer, a bi kupila fake colmarjev kombinezon v katerem bi švicala ali ne.

Ne.
Mi je smešno k ma kar na enkrat pol ljubljane, da ne govorimo o populaciji na krvavcu Spyder bundeuser posted image ....kao originaleuser posted image

clock-img

31.01.2008, 22:18

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Veš Karin , da sem zadnjič ugotavljala na smučišču takole:slovenci definitivno peak performance, hrvati goldwin, colmar, bosanci pa spyder.Pa preden si kakšna spet prste polomi sama nima nobene take firme in to kar sem napisala ni znak nacionalizma.So preproste ugotovitve dekliča, ki je srkalo čaj in opazovalo okolico in ugotavljalo ponaredke oz nagnjenost pripadnost firmam.

clock-img

31.01.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

Ne.

Ker ne kupim kombinezona Colmar zato, da bo gor nalepka, ampak ker vem, da original nalepka zagotavlja nesvicanje..user posted image

clock-img

01.02.2008, 06:33

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ne.

Ker ne kupim kombinezona Colmar zato, da bo gor nalepka, ampak ker vem, da original nalepka zagotavlja nesvicanje..user posted image

Enako. Sploh pa ponavadi izberem kombinezon, kjer je znamka samo na obveznem logotipu napisana.

clock-img

01.02.2008, 08:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

TOrej...ne kupujem ponaredkov, ker si s tem ne nabijam samozavesti. Če bi že imela denar, potem original ali pa raje kakšen poceni šit, ki pa mi je všeč.

Kar pa se Colmarja tiče.....prvi komplet, v katerem me na smučanju ne zebe...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.02.2008, 08:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Ne kupujem ponaredkov. Nikoli.

clock-img

01.02.2008, 09:00

clock-img

Anonimen

Zavestno jih ne kupujem user posted image . Je pa po naših trgovinah teh ponaredkov malo morje... Cote so pri nas takoj za cigaretami po kaznivih dejanjih. Tud v Emporiu so jih že našel... Pa ne gre to za cote, kjer je BZ napisana čez pol puloverja, ampak tko, da še generalni uvoznik ni znal ločiti, ali je to to ali ne.

clock-img

01.02.2008, 09:32

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

TOrej...ne kupujem ponaredkov, ker si s tem ne nabijam samozavesti. Če bi že imela denar, potem original ali pa raje kakšen poceni šit, ki pa mi je všeč.

Kar pa se Colmarja tiče.....prvi komplet, v katerem me na smučanju ne zebe...

Enako.

:)

clock-img

01.02.2008, 09:55

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Ne, jih ne.
In mi je najbolj hecno, ko vidim koga, ki je v kakšnem fejku z napisom čez cela prsa in cel hrbet... po možnosti čist narobe napisano.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2008, 10:03

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ne.
Meni gredo ti napisi ful na živce. To mi je kot da bi delal reklamo za tisto firmo oz. se hvalil s tem, kaj imaš. Tudi pri originalih ne maram, da se vidi napis firme, razen tako, čisto diskretno.
Mislim, da bi prej oblekla 'fejk' brez napisa (razen na notranji etiketi), kot pa original z vidnim (relativno velikim) napisom.user posted image

clock-img

01.02.2008, 10:30

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ne, nikol. user posted image

clock-img

01.02.2008, 10:50

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Jaz sem si kupila feak parfum Chanel. Pa ga ne morem nosit. Sem ga že dala naprej.
Iz te izkušnje sem se naučila, da raje original kot pa feak, tako da imam večinoma brande, ki so mi cenovno dostopni in so ponavadi "no name".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem