writing-img

Ponesrečena trajna

clock-img

25.11.2008, 12:17

clock-img

vesoljcek

pencil-img

27

Pozdrvljene !

Morda se je že katera izmed vas srečala s tovrstnim problemom. Kaj storiti, če je bil postopek trajne nepravilno izveden oz. so rezultat postopka zažgani, slamnati kodri brez sijaja in neenakomernega izgleda ?
Ali počakati, da lasje zrastejo, kar traja precej časa in je potreben neprestan postopek vlaženja, ali vsakodnevno navijati lase na velike navijalke in tako ustvariti vsaj nekakšno "zdravo" pričesko.

Lp.

clock-img

25.11.2008, 12:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

pojdi nazaj, pa te naj na kratko postriže. Kaj pa češ z zažganimi lasmi na glavi user posted image

clock-img

25.11.2008, 12:26

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ali počakati, da lasje zrastejo, kar traja precej časa in je potreben neprestan postopek vlaženja, ali vsakodnevno navijati lase na velike navijalke in tako ustvariti vsaj nekakšno "zdravo" pričesko.

Ja saj kaj pa ti še drugega preostane? Če se na kratko postrižeš, bo še slabše. Potem ti bo zažgan puhec na koncu stran štrlel, pa ga ne boš mogla na navijalke spravit.
Se je pa tudi meni že to naredilo, samo to pred 25 leti. A da danes tudi še trajne delajo?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

25.11.2008, 12:27

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

jp,vsak dan navijat lase,pa nkol več k tej frizerki glavo tiščat!

clock-img

25.11.2008, 12:41

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Odvisno koliko je ponesrečena. Meni pred leti ni prijela in so lasje bili samo poškodovani in ravni enako kot prej. Vzrok: prvo barvanje na blond, pol še parkrat na rjavo in na vse to trajna--> strup za lase. Nič nisem kaj eksperimentirala, včasih sem se navila, večino časa pa sem bila ravna-na lase pa sem si dajala Gliss kur (oljni). Počasi pa sem si jih potem strigla in je kar hitro šlo vse uničeno stran. Sedaj pa se sploh več ne barvam in nič drugega na lase kot to olje in so laski lepi..brez vse te kemije še boljuser posted image

clock-img

25.11.2008, 13:24

clock-img

Anonimen

A je trajna sploh še moderna?user posted image

clock-img

25.11.2008, 13:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kaj ima pa to veze? A misliš, da vsi moderni po svetu hodimo?

clock-img

25.11.2008, 18:19

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kaj ima pa to veze? A misliš, da vsi moderni po svetu hodimo?

Naši sosedi na primer edino trajna pomaga, ker ima zelo redke in mastne lase.

Kaj pa vem, jaz bi probala veliko mandljevega olja in res se drži osnovnega pravila trajne - ne češi las - mogoče 1x na mesec in to samo mokre lase in jih potem spet zmoči. Pred tem pa uporabi še kakšno vlažilno kuro ali pa kaj podobnega.

Meni je dobra trajna samo takrat, če res zgleda kot naravni kodri. To pa žal obvladajo samo redki frizerji.

Drugače pa: trajna user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 25.11.2008 18:23:17 >

clock-img

25.11.2008, 18:44

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Kaj pa silikon za lase....zna narest kr mali čudež

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

26.11.2008, 09:06

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Saj trajne ne pomeni nujno kodraste ovčke. Lahko je "volumen" trajna, ki da pričeski samo večji volumen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem